Jake mate zkusenosti s OC s MB Gigabyte? Chci koupit GA-SINXP1394, SIS655, P4 478.
Printable View
Jake mate zkusenosti s OC s MB Gigabyte? Chci koupit GA-SINXP1394, SIS655, P4 478.
gigabyte su velmi dobre a stabilne dosky ak kupis neolutujes
Kurna Elvisu, taky ses celej nadrzenj na tu desku co?? Je to muj favorit-aspon zatim!!! Ted jen zvazuju ci nemam jit do AMD (vykon ve hrach je o neco lepsi nez u Intelu, ale Intel=stabilita!!)
Aby ne, s temi OCZ se s ni mozna dostanu na dvojnasobek propustnosti RIM1066, tj. 7,4 GB/s 8) ,a i kdyby ne, tak i tech 6,4 GB/s staci ;D ;D ;D . Jestli Intel nebo AMD, to je ci spise bylo dilema i pro mne. Vzdycky jsem mel Intel, P120, PII,PIII, ted mam Athlona, ale nevim nevim, ve hrach je AMD lepsi, jestli nechces taktovat - jasna volba. Pro OC si ale myslim, ze je lepsi Intel. Vychazi to i ze srovnani vykonu pretaktovanych procaku, to co Intel na AMD ztraci, po OC zase ziskava. U AMD si nemuzes byt nikdy jisty, i kdyz to neni casto, prece jen je. Takze ja pujdu na 99% do P4 2,66 ;D . Pameti ale nikde nejsou !!! ??? ??? ???
Nevis o shopu kde je maj? Zatim jsem nezjistil kdy bude ten Gigabyte u nas ke koupi ?