Mate s tim nekdo zkusenosti?
Konkretne rada 11xx? Vybavou perfektni za uzasny penize. Jen mam takovej pocit, ze kvalita bude hodne pokulhavat. Nemate ho nekdo? Docela rad bych si ho nekde osahal. :D
Printable View
Mate s tim nekdo zkusenosti?
Konkretne rada 11xx? Vybavou perfektni za uzasny penize. Jen mam takovej pocit, ze kvalita bude hodne pokulhavat. Nemate ho nekdo? Docela rad bych si ho nekde osahal. :D
ja sem mel kdysi nejaky stary notebooky LEO a kvalita fakt byla mizerna. jediny dobry LEO je tak mozna papirovy www.leo.cz ;D
stve me ze na to nemuzu nikde najit zadnou recenzi :(
dybych aspon vedel co je to za barebone ...
koukam ze by wobrazek to je asi totes co BRAVE NoteLine H 910
Ja bych do techto notasu nikdy nesel, konfugurace je vzdy suprova, ale nesmite nikdy zapomenout, ze na Vasem notasu mate ulozeny data o ktere nikdy nechcete prijit.
Kdyz se prijde k notebook se da poznat uz jen z toho jakou ma klavesnici, celkovy kryt jestli to neni nejaky bakelit(napr.:kdyz ho chytnu prsty za jeden roh tak se nesmi ani hnout ve spoji...), jestli jde slyset chlazeni (jak se sepne)......
Pak na kvalitu jeho kompoventu...
Mohu Vam doporucit znacky:
1)Dell
2)Ibm, Toshiba
3)HP, Asus....
4).......
bohuze za kvalitu se musi hodne priplatit :-(
Rada lidi muze mit jiny nazor, ale ja jsem vyzkousel hodne znacek notasu(nekdy i zazily velke pady ;D ). Vse co jsem tady napsal jsou moje zkusenosti pri kazdodennim uzivani.
Doufam ze vyberete dobre
Zajdi do AAC v Praze a nahore v obchodnim oddeleni naji pusteno par NB, ktere prodavaji. Treba tam bude i ten LEO. Jinak to bude pravdepodobne to same jako Brave, protoze LEO delala Libra a Brave dela ProCA, nyni oba dva vystupuji jako AAC.