Skusenosti s pouzivanim ADSL od Slovanetu a Slovaktelekom
Potreboval by som vediet presne, ze ktory s tychto providerov je vyhodnejsi, chcel by som 512 kbit/s alebo 1024 kbit/s neobmedzene
Ake mate skusenosti s pouzivanim takehoto pripojenia na SK, konkretnejsie na dedinach, aku mate skutocnu rychlost linky a aky je ping pri tomto 512 kbit/s or 1024 kbit/s spojeni vsetko v SKUTOCNOSTI!
Agregacia je nejakych 1:40
Ja len ci sa to vobec oplati na dedinu.
Mozno sa to uz niekde rozoberalo ale prosim vas
Re: Skusenosti s pouzivanim ADSL od Slovanetu a Slovakteleko
Citace:
Původně odeslal Tomas Ruzicka
Potreboval by som vediet presne, ze ktory s tychto providerov je vyhodnejsi, chcel by som 512 kbit/s alebo 1024 kbit/s neobmedzene
Ake mate skusenosti s pouzivanim takehoto pripojenia na SK, konkretnejsie na dedinach, aku mate skutocnu rychlost linky a aky je ping pri tomto 512 kbit/s or 1024 kbit/s spojeni vsetko v SKUTOCNOSTI!
Agregacia je nejakych 1:40
Ja len ci sa to vobec oplati na dedinu.
Mozno sa to uz niekde rozoberalo ale prosim vas
Neviem nakolko ti to je surne, ale uz sa spusta prevadzka Chello v Kosiciach. Pre rychlost 1024/128 urcite odporucam. :) Uz len preto, ze po objednavke nemusis cakat na instalaciu 2 mesiace (ako moja sesternica a spoluziak), resp. pol rok (dalis spoluziak)
EDIT:
Teraz som si vsimol ze ti to nechces do Kosic, ale na dedinu. Jden kamos ma na dedine (ten ktoremu to instalovali pol roka), je to docela v pohode, v kuse na tom stahuje. Bohuzial som to nepremeral, ale snat sa to ide okolo 490k. :roll: