tj. 66 resp. 33 MHz
Printable View
tj. 66 resp. 33 MHz
Na tvojej doske?
100?,133,166MHz.
http://www.epox.nl/english/products/...d/8k9a2%2B.htm
Deličku 1/6, t.j. aby to malo aj pri FSB200 štandarné frekvencie PCI/AGP by mal mať asi len Gigabyte 7VAX (možno sa mýlim), aj to ešte nie je informácia so zárukou...
Inak Nforce2 by mala mať AGP/PCI lock, takže by si to mal na štandardných frekvenciách vždy... :wink:
Alebo potom kúpiť 845ku Intel... :wink:
to je divny ne? myslel sem ze je to otazka chipsetu :roll:
Aj je. A podľa toho, čo som sa dočítal, zatial na tom Gigabyte 7VAX 1/6 nikto nenašiel ??? .Citace:
Původně odeslal sa1adin
ale nasel.Citace:
Původně odeslal Marco
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=14
SPECmade
Ano, pokud se DIP na desce na nastavení FSB nastaví do polohy 1:ON , 2:ON , což není popsáno v manuálu, tak se nastaví FSB 200Mhz a vyšší a při 200MHz FSB je AGP/PCi 66/33.
Několik lidí to psalo na amdforums, že to tak je a já to vyzkoušel a běželo to v pohodě, potíž je v tom, že žádný program to nedokáže správně poznat, jen v biosu se objevilo 66/33 při 200Mhz FSB.
ŠLo by to zjistit z výpisu PLL, bohužel datasheet k ICS 93738AF není dostupný.
Jinak tenhle PLL podporuje FSB až do 280, což není špatné...
Hlavu za tu 1/6 děličku nedám na špalek, ale myslím si, že to tak bude, pokud lze věřit info v biosu. Navíc jsem testoval jednu síťovku, co nesnášela vysoké freq. PCI a běžela bez problémů
AGP/PCi Lock?? To by bola parada, ale preco to nedavaju do vsetkych dosiek?? Je to pre nich problem?? Myslim ze intelaci to tam maju... ???
Tak to by bolo super :wink: .Citace:
Původně odeslal Spec
No ani na každej inteláckej doske ten lock nie je... Začalo sa to dávať od i845, teraz s tým prišla Nforce2, len VIA asi zaspala dobu... Alebo to tam dať nechce... :(Citace:
Původně odeslal salwator
Alebo to bude nákladnejšie ako nejaká delička a tu ide o každý cent...
Můžete mi někdo blíž přiblížit význam poměrů? V SoftMenu mam na výber ze 2 poměrů. Mam pocit že je to poměr FSB ku AGP ku PCI, ale rád bych přesně vedel frekvence pro ony sběrnice když poměr změním.