Prosimvas nevite jak jeto z vykonem celera D. Jestli bych si něco pomohl
timto abgreidem. Moje 1,8 de nejvyš na 2,5GHz. Při převodu do vobu procesor jede chvilema na 100%. Dík
Printable View
Prosimvas nevite jak jeto z vykonem celera D. Jestli bych si něco pomohl
timto abgreidem. Moje 1,8 de nejvyš na 2,5GHz. Při převodu do vobu procesor jede chvilema na 100%. Dík
btw a na kolko percent by mala ist? ked nie na 100 tak sa to flaka ;)
Procesor ide na 100% aj pri komresii do mp3 v LAME!
Celeron D je imho dobry procesor, ale mal by si este pockat, kym Intel zapne podporu 64bit a NX bit a zacne ho predavat. Viac na http://www.cdr.cz/a/13621
2iPoK: Nj, ale ty EM64T budou pro SocketT jenom, ne? A NX bit mají snad už dnešní celeryD pro SocketT, ne? -nemlaťte mě pokud to tak není ;D
A zico chce upgradovat s478 a pro tento socket určitě žádná z těchto vymožeností nebude...si myslím.
2zico: Si myslím, že pokud bys ten Celeron taktnul přes 3GHz, tak se ti to imho vyplatí...koupit 2,4GHz verzi a pořádně taktnout.
Btw to že ti při komprimaci jede cpu na 100% je normální i u velmi rychlých cpu ;)
Bohuzial pre zica, mas pravdu :!:Citace:
Původně odeslal Anduril
imo ani 64bit ani NX bit nejsou zadny terno.
copy that fox ;) 64bit je obdobne ako amd64 pre desktop use len dalsia feature ktoru pouzije 2% ludi ;) nX bit jak bys met, ja som si ho musel vypnut :roll: lebo mi nefachali urcite veci :o :lol:
To by ma zaujimalo co Ti konkretne neslo?Citace:
Původně odeslal MadCap
no napr nikon capture :) a vobec, nevidim jedinu vyhodu v nx bite ...
Problem je vlastně na přechodu dvou scen a při použiti efektu kde to ve vysledku škubne. Aco se tyče toho celera ktery je nej 2,4 2,66 nebo 2,8.
ja osobne bych sehnal 2,4@3,6 nebo 2,66@4 aby byla zbeznice aspon na 200Citace:
Původně odeslal zico
LeXa ako to myslíš s tým aspoň 200?? Ja mam Celeron D 335 2,8GHz a zbernica mi beží na 133MHz a z neviem akého dôvodu si môžem v BIOSe nastaviť len DDR333MHz (pričom je to A-DATA 400MHz).. doska ASrock P4i65GV. Do koľko by šlo pretaktovať 2,8 Dčko?[/b]
on tomzsli ako overclock ;) 2,4@3,6 je akurat zo 133 na 200 fsb ;)
v biose nenatavis viac ako 333 pretoze neni moznost ako rozbehnut cez delicku viac ako 133 na 166 (vo vacsine pripadov) inak ASrock su najvacsie sr.acky kancelarske takze by som tomu nejaku extra sancu nedaval ;)
no ja som pocul, ze je to skoro to iste ako ASUS, teda vyraba to ta ista firma,len su to low endy...
No prave proto, ze jsou to low endy. Nenazyval bych to srackama, ale deskama nevhodnyma pro OC
Měl sem nějakou chvilku Celeron 2,66 @ 3,33 GHz (víc sem ani nezkoušel) a šlapalo to nádherně.
Nicméně P4 2,8 (FSB 533) byla ve většině reálnejch případů furt rychlejší (myslím tím ve hrách a na kompresi videa, v Sandře samozřejmě ne :-))
Spíš si zkus sehnat P4 2,4 (na 133 FSB), na 3GHz ho dáš jak nic (na 166 FSB).
Tak věř tomu, že upgradem na 2.4@ 3.4+ GHz by sis pomohl dost. Pro představu - 2.4@ 3.6 GHz na i865 s dobrými pamětmi je ve většině věcí minimálně srovnatelná s P4 NW kolem 3 GHz (na konto vyššího taktu RAMek taky) a s Bartony kolem 2.2 GHz.
Samozřejmě zrovna fakt dobré paměti se s ideou Celera neslučují, ale i při nižší děličce to bude lepší, pokud půjde takhle taktnout.