-
Abit BX133-RAID
Mam tuto dosku, ale nefunguje. V pohotovostnom rezime ledka svieti, pri zapnuty doska nastartuje vsetky komponenty, ramky, northbridge, grafika - vsetko sa zohrieva.... Ale doska nenabehne... resp. monitor sa nezapne. Pritom doska nevydava ziadne pipanie a podobne...
Dosku som kupil s tym, ze bezi nestabilne, pretoze su vydute kondiky... Ale mne nebezi vobec. VA metrom som premeral jednotlive vetvy, vsade bolo dostatocne napatie 3.3v, 5.25v a 12.25v.... Takze nerad by som kupil 10 kondikov, vymenil ich za vydute a zistil ze som si nepomohol. Pretoze vydute kondiky stratia kapacitu, ale to ci sa doska zapne, alebo nie by nemali ovplyvnit...
BTW: RAM: 128+64+64.... CPU:667 celer..... g2mx400.... 350w zdroj
Napada vas nieco, cim by to mohlo byt sposobene? Je to dobra doska a nerad by som ju mal iba vystavenu v policke...
-
Vymen ich a malo by to fungovat (ak si este neodpalil CPU).
-
Preco by sa mal odpalit? Vydute kondiky iba stratia kapacitu, neovplyvnuju napetie (rozhodne ho nezvysuju...)... No skusim povymienat, dik.
-
Lebo napajanie CPU je urobene ako spinany zdroj napajany z 5V a ked tam nie je dostatocna kapacita, dostanu sa 5V spicky az do CPU. Uz som videl takto odpaleny procesor...
-
No asi neskoro :-( :-o , skusam ten cpu v dobrej doske a nenabehne mi... Ale nevidno na nom vobec naznak spalenia a dokonca sa cpu pri zapnuti pc aj hreje...je to mozne ze sa len posahal a nie uplne spalil?
btw: na tej doske som kondiky vymenil, ale strasne sa hreju.... Nedokazem udrzat prst na nich. Bojim sa teda dat tam dalsi cpu a skusit ju. Nerad by som keby mi to vod*ebalo dalsi cpu. :? :?