Kolik zvlada maximum tato deska?Nabehl sem s ni na 170 ale to uz me fakt brzdily pameti-266,potrebuju to vedet jestli se me vyplati kupovat nove 400Mhz...dik
Printable View
Kolik zvlada maximum tato deska?Nabehl sem s ni na 170 ale to uz me fakt brzdily pameti-266,potrebuju to vedet jestli se me vyplati kupovat nove 400Mhz...dik
Existujou lidi, kterejm behala pres 210 - ja k nim nepatrim, mam taky jen 266.
Hmm velmi pekne ked sa dostali na 210 FSB...ale tych modifikacii na doske muselo byt viacero..urcite aj brutalne chladenie.
Moju dosku uz som rozbehal pri 190MHz, bez modifikacii.
Tak to jsi šťastný člověk ..... Mě jede na 143 noname paměti.
Řeknu ti v pondělí, zítra budu měni paměť (512MB 333 OCZ Best perf CL), takže o víkendu budu taktit :o))) v současným stavu 145 už je krize - MEM 2x256 CL2.5 PQI+Samsung
KT3 Ultra2 - 190 stabilne, na 200 jsem se dostal do Win, ale komp byl dost nestabilni.
SKus lepsie chladit NB..mozno pomoze.
Na tom neco bude. dost topi i na default (je tam jen pasiv).
No u verze s ARU je i aktiv,no ale jinak topi fakt dost tak sem tam dal taky vetrak,btw v pondeli me snad pridou ramky tak to testnu :D Jo jinak sem se chtel zeptat jestli nevite kde ma KT3Ultra teplotni cidla ???
zkousel jsem 10*182 a jelo vice jsem nezkousel a to mam Raidovou verzi ktera ma vetrak na cipsetu, kterej vypinam, protoze je hlucnej a teplota v pohode.
Jinak ne stve to ze mi to jede jen 11*166 a 12*166 pri 1.7V se mu nejak nechce....i kdyz by to melo jet...hm treba by pomohlo zvednout default nevim nezkousel jsem....
Ja sem s prime testoval toho mojeho na 160x12,5@1,5V a naprosto stabilni,asi dobry kousek ;D Az pridou pameti tak to hodim na 12,5*180 a snad to pojede :D Kdyztak ho dam na 1,7V ale podle me tech 2250Mhz dam 8-)
tak na 1,5V pri @2000MHZ stabilni..koukam jako na zazrak.... :eek:Citace:
Původně odeslal Madman
jak je mozny ze das 0,1V pod default ???
Zacinam podezirat serii JIUHB 0303 ze neni moc good viz muj OC :|
Jo to se me taky zda s tim JIUHB,no ted jedu jak jedu ale je to na 1,65V,takovych 1,8 by zase delalo divy ;D Ted mam stabilni tak 2150Mhz ale jedu tak jak jedu pac este nemam odladene pameti a mozna je to tim.No jinak sem teda nabootoval na 187fsb ale neni to konecne ;D
Tak zatim teda tech 195fsb stabilne,ted jedu na min pac se to nelibi tbredkovi :| Sakra uz jenom 5Mhz!!! ;D :o
Tak zatim jedu stabilne takto:
http://www.madman.borec.cz/KT3Ultra.gif
KT3Ultra rulezz :o ;D 8-)
Ja mam KT3-ULTRA-ARU a slo mi to na 172, ale pre niaku pricinu mi to ide uz len 138 (rozobral a poskladal som pocitac a prestalo to ist)
Zkus jestli ti to de na 153fsb,to by mela naskocit delicka 1/5 a este podtaktuj procak jestli to neni tim,ja se na 200taky nedostal na 2150Mhz a bylo to procakem,ted jedu na 2000Mhz a jdu zkusit 200x10,5,snad to pude :DCitace:
Původně odeslal RaJoX
No, este sa s tym pohram, ale ja som skusal dat uz aj nasobic na 9 a rozne kombinacie, teraz idem na 136x12.5 = 1700. Hned ked mi to neslo som skusal aj fintu s tou delickou
FSB 100~120 MHz, PCI Divider= 1/3
FSB 121~151 MHz, PCI Divider= 1/4
FSB above 152 MHz, PCI Divider= 1/5
and, no Divider 1/6 support on the chipset.
Uz davnejsie som zistil ze CPU neda viac ako 1730 (dole v info to mam napisane).
CPU by to nemalo brzdit. Podla mna je asi niekde zly kontakt, ktory by sposobil vacsi ubytok napatia a pri vacsich frekvenciach by sa to mohlo prejavit.
A vsetko sa to stalo po tom rozobrati..... MAX FSB 172 ----> 138
PS:asi musim zmenit info, lebo tam su neaktualne udaje...