-
nero - neukonci paleni
mam palirnu DVDHP640, a kdyz palim v neru tak to probehne oka a zapise to lead out a pritom to zustane, nevyskoci hlaska ze bylo uspesne vypaleno, musim ho natvrdo shodit a restartovat komp abych otevrel mechaniku, a pritom to dvd je pouzitelne a da se v pohode precist, nesetkal se s timhle problemem nekdo?
-
Osobne jsem se s tim nesetkal ale zkus 2 veci. nejnovejsi nero a posledni aspi
-
nero mam nejnovejsi, no vidis na aspi sem si nevzpomel, odzkousim a dam vedet.
-
To bohužel někdy dělá určitá kombinace mechanika/medium, taky se mi to párkrát stalo. Nahodil sem ale nový Nero a šlo to (nebo to bylo taky tim, že sem přestal šetřit ceně /na kvalitě médií :roll: / )
-
jj pesene zjistil sem ze to je mediama. vsechny cd mam verbatim a rikam si no tak si dvdcka koupim levnejsi no a sup a problem je na svete jdu je babe hodit na hlavu at si je neboucha do trenek, protoze sem fakt nastvanej.
husty je ze jsou to 4x rychlostni media a ani 4 rychlostne na ne zapsat nejde to hodi error takze uz proto jim to pujdu vratit. dneska sem dotlacil 16x verbatimky a tu jedou v poho 16x je to slusnej kalup.
nekupovat EMGETON...
-
A jo to jsi mel napsat ze palis DVD to je docela u levnych medii bezne
-
Emgeton :lol: (samozřejmě se to netýká tě Tayio Yuden)
Sem si koupil cakebox Emgetonů, 25ks za 269,- s DPH a to sem se divil, když po vypálení za cca. 14 až měsíc se mi ze všech data vypařily ;D
Nakopat sem měl chuť někoho :!:
Ale je to dobrý ponaučení, nakonec sem místo úspory vysolil 500 za kvalitní DVD a ještě sem musel shánět všechny ty "vypařený" data :roll:
-
no trochu OT: to je tada sila, do oblasti DVD nevidim, ale u CD palim na ty nejlevnejsi CD (6Kc) a no problem! I vycentrovane jsou dobre, narozdil treba od Traxdata apod.
Stalo se tohle "vyparovani dat" i nekomu na normal CD ??
-
no podarilo se mi vypalit tak 2 kousky oka ze 30ti