Nevyznate se v tom nekdo?
Ja mam nak podivne rozjetou konvergenci a nevim jestli to je spatnou obrazovkou :-( a nebo jestli se to da seridit
jinak sem se to pokusil nafotit
http://forum.pctuning.cz/gallery/thu....php?album=350
Printable View
Nevyznate se v tom nekdo?
Ja mam nak podivne rozjetou konvergenci a nevim jestli to je spatnou obrazovkou :-( a nebo jestli se to da seridit
jinak sem se to pokusil nafotit
http://forum.pctuning.cz/gallery/thu....php?album=350
Doma jsem si to serizoval a je to pekne slozite. Nektere monitory maji serizovaci trimry primo nad vinutim na trubici a urcite vsechny maji takovy ty ostrici podlozky primo na zacatku trubice. S tim jsem si uz taky hral, ale je to serizovaci tak na 2 - 3 hodiny a vysledek nemusi byt uspokojivy.
Na tech obrazcich mi konvergence prijde v poradku.. pokud muzu soudit z te kvality obrazku.
spis bych rekl ze je tam rozhozena geometrie ;)
muzes zkusit hrabnout do monitoru jak rika Halen tech a koukat kolem civek a nebo kolem el. dela, ale nemyslim si ze by se to tim vyresilo.
gdyt ty barvy sou rozhozeny jak svin :evil:
geometrie je v klidu ta se nastavi z menu monitoru
a ostrost je taky v pohode na to sou potebciometry zboku
nikdo nic? :?
mas spatne jen kraje jak vidim slo by to dotahnout magnetkama ktere das do rohu nebo pod vychylovaci civky, do tech otocnych vychylovacich magnetu okolo flasky bych nesahal blbe se to pak nastavuje znam to od nas ze servisu natostak v domacich podmmnkach staci necim ujed okousek a pak to mas cele posrane ..
no magnetema zvenku to asi nedotahnu ale skusit to muzu
sem nemyslel z venku ale z druhe strany obrazovky ale to jsou specialni magnety ne obycejny :o)
ja vym kam se davj magnety :roll: (ja nemyslel zvenku jako zvenku, ale to asi bylo moc srozumitelny :oops: )
v poho zkus to tym uvidis
Mohl bych ti poskytnout servisní dokumentaci k několika monitorům, kde jsou jednotlivé postupy podrobně popsány v angl. Nastuduješ a aplikuješ na svůj monitor.Citace:
Původně odeslal Dr Meduza
podle tvejch obrázku bych řekl, že musíš doladit dynamické konvergence, jsou to malé trimry a cívky pod plasovým krytem přímo na obrazovce (u tebe z boku).
kdybys teda mel neky postupy tak bych ti byl moc vdecnej
Pokusím se to nějak oscanovat a pošlu ti to na e-mail.Citace:
Původně odeslal Dr Meduza