Zdravim. Skladam svuj prvni pocitac, takze se v tom moc nevyznam. Zajimalo by me, kolik pasty mam dat na procesor. Je lepsi se ridit pravidlem mene je nekdy vice, nebo tam toho nakydat hodne? Jak ma byt ta vrstva priblizne silna? Diky
Printable View
Zdravim. Skladam svuj prvni pocitac, takze se v tom moc nevyznam. Zajimalo by me, kolik pasty mam dat na procesor. Je lepsi se ridit pravidlem mene je nekdy vice, nebo tam toho nakydat hodne? Jak ma byt ta vrstva priblizne silna? Diky
Mene je nekdy vice...zvlaste v tomto pripade. Mazni to jenom lehce, aby nebyla videt cerna barva chipu. Spis to tim jenom "uspin"...
mno ono je to individualni.. napriklad ja pod volcano musel dat kapku vic
Já jsem trošičku vypatlal a rozetřel jsem to prstem v igelitáku a pohoda 8)
poprvý jsem tam kydnul jen tak a šup s tim na procesor
po druhý jsem dal jen trochu a pak to pomocí žiletky natáhnul do stran,aby byla jen slabá vrstvička(jako když kytuješ auto :-) )
teplota 2 - 3 stupně dolů 8)
Jo opravdu jenou lehkou vrstvu na heatsink a na CPU fakt jenom malilinko ;D
Ja dám kvapku na heatsink, na ruku natiahnem mikroténový sáčok a poriadne rozotriem (samozrejme len v mieste dotyku s jadrom). Na procesor natriem kreditkou len totálne tenkú vrstvu. Tento postup sa mi ovedčil najviac zo všetkých.
No ja tam dal trochu vic nez vy, prebytek se normalne vytlacil a ja ho pak seskrabl z cpu skalpelem. Nejdulezitejsi vsak je, aby se po nasazeni nejezdilo s chladicem po procesoru( po ty paste- ztraci to pak ucinek)