prosim kdyz je neco UV Active treba fan znamenato ze bude svitit jen s katodou ktera vyzaruje UV svetlo? nebo bude svitit treba i kdyz ten fan budou osvetlovat jen LED diody s jinyho fanu
Printable View
prosim kdyz je neco UV Active treba fan znamenato ze bude svitit jen s katodou ktera vyzaruje UV svetlo? nebo bude svitit treba i kdyz ten fan budou osvetlovat jen LED diody s jinyho fanu
uv active (reactive) je vzdy o tom ze je to z materialu co reaguje na UV svetlo (rozumej svieti) ;) potrebuejs na to uv katodu alebo uv diody :)
MadCap
a stacilo by tohle?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26177
katody maji 30cm a to se me do kisne nevleze :evil:
jasne ze to bude stacit. I bl.ba UV dioda ti udela sluzbu.
Btw katody se daj koupit i 20 a 10cm
a existuje aj take nieco ako uv spray, alebo farba?? ktorou by som mohol nastriekat ventilatory, alebo IDE kable???
a ako by to svietilo, ked tam mam jednu modru katodu 30cm a dal by som tam este jednu UV katodu???
Barvy existují, ale jejich použití na kabely bych si rozmyslel - asi to nebude to pravý - lepší je koupit za pár stovek UV kabel.
Nastříkání fanu nevadí.
Když dáš k modrý katodě jednu UV, tak je to v pohodě. Vše bude osvětlený modře a co je UV reaktivní, bude svítit.
Citace:
Původně odeslal fuxxo
no, tak som si to aj predstavoval...Citace:
Původně odeslal honzanun
a ked nastriekam vrchnu stranu grafiky, a sietovky(tam kde su cesticky a spoje..)?? tomu to bude vadit?
a k tym kablom...mam gulate kable, a striekal by som len tu sietovinu, ktorou su obalene..
Já mám v casu už dvě 20cm modrý katody, ale DFI LP je UV active, takže bych tady rád do kompu ještě přidal něco, co využije UV vlastností DFI. Ty výše zmíněné diody jsou asi nějaké krychlovité seskupení diod, že jo...??? (jak je to velký?) Nevítě někdo, jestli se (a kde) prodávají třeba jen dvě samostatné diody (že bych si jednu dal někam nahoru do kompu a druhou někam dolu)? Prostě nějaké co nejmín viditelné UV svítící zařízení....Citace:
Původně odeslal dexxnarsil
Díky
edit:
Jo a ještě, bute ta reakce (např. desky a kabelů) na UV vůbec vidět, když už tam září 2x modrá katoda?
2Hanz: Vidět to nebude. Pokud tam máš modrý katody, tak by ti moc nepomohly ani dvě 30cm UV katody, protože by to nepřesvítily ty aktivní prvky. A ty diody svítěj zatraceně málo, takže to bys v case nesměl mít jinej zdroj světla, aby to bylo trochu vidět...osobně bych doporučil vyhodit ty modrý katody a hodit tam 20/30cm UV a bude to lepší... :wink:
No já bych právě docela rád viděl, jak vypadá použití UV katod na takový UV reactive desce třeba jako je DFI. Nemáte někdo někde nějaký fotky, abych to mohl porovnat jak to vypadá, jestli se vyplatí jít jen do UV katod.
No když já bych právě ty modrý katody nerad vyhazoval (hlavně když jsem je nedávno koupil) proto, protože se mi to prostě libí (viz můj avatar - neni to jako ve skutečnosti, ale blíží se to...), ale mám přeci jen nějaký ty "tuningový choutky", tak hledám, co ještě vylepšit.... ;D ;D ;D asi šouplý... nu což
No zítra ti to klidně nafotím...:)
to by bylo super - čekám na obrázky (nebo na linky - to je fuk). díky
-----edit-----
Tak se nějak s fotkama nezadařilo - což? Škoda, fakt bych se rád podíval.Citace:
Původně odeslal Stoobi