Cusik lidi, tak uvazuji o koupi noveho case a asi pujdo do toho Chiefteca 360W DX01B v cerny barve. jaky s nim mate zkusenosti? Popr. jakej case byste doporucili...? Max do 3,5k.. :wink:
Printable View
Cusik lidi, tak uvazuji o koupi noveho case a asi pujdo do toho Chiefteca 360W DX01B v cerny barve. jaky s nim mate zkusenosti? Popr. jakej case byste doporucili...? Max do 3,5k.. :wink:
Ber ho, je dobrej. Mně se teda víc líbí ty s dvířkama, ale někomu vadí, že se otvírají na blbou stranu (a vlastně má pravdu, ale člověk si zvykne:) )
2Fx
nepletes se trochu?
V čem?Citace:
Původně odeslal lukas.only.three
schief ma dvirka !Citace:
Původně odeslal Fx
.. vubec si to napsal nejak divne...
No ten case na kterej sem koukal dvirka ma.. :lol: Designove je supr, zdroj 360W je myslim taky OK a je tam dost mista..Beru ho.. :wink:
Dvířka má DX01B-D
Ne všechny Chieftecy mají dvířka. Mají je jen ty s označením "-D" na konci. Dvířka se otvírají doleva, ale většina uživatelů má PC po pravé ruce, proto říkám, že se otvírají na blbou stranu (když je case na stole, zakryjou jim dvířka např. část monitoru). Je to ale věc zvyku.Citace:
Původně odeslal DOT
ja muzu rict ze v mym pripade je strana na kterou se dvirka oteviraji vyhovujici ;)
Muzu je zavirat kolenem ;D
Jak rikam, mne to taky vubec nevadi, zvykl jsem si to otvirat tahem, a protoze mam case asi metr od zidle, je to pro me i praktictejsi, nemusim lovit dvirka kdesi v dali. Ale pro uplnost se to sluselo rict ;-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
;DCitace:
Původně odeslal DOT
Mám pocit, že mi něco uniká...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-