Kamarat mal na CDRW najaku zalohu dat, zabudol a presiel to Quick formatom.
Daju sa zachranit taketo data, aky soft sa na to da pouzit vie niekto ???
Dik KOVO
Printable View
Kamarat mal na CDRW najaku zalohu dat, zabudol a presiel to Quick formatom.
Daju sa zachranit taketo data, aky soft sa na to da pouzit vie niekto ???
Dik KOVO
Teoreticky jo, ale bylo by to asi hodne pracny. Pokud jsou moje informace OK, tak pri quicku se maze neco jako FAT na tom CD. Takze vlastne nemas jak zjistit, kde kerej soubor zacina a kde konci. Musel bys to nagrabovat cely a pak z toho vytahovat ty soubory. Neco podobnyho se resilo na CDR a povedlo se to u audia u dat nikoli.
podla mna nejaky soft na to moze existovat vsak tie data tam su len fatka ich nema napisana kde takze nejaky scanom by sa dali najs a obnovitCitace:
Původně odeslal Jezevec
Neviem ci to neslo Isobusterom vratit spet , ale neni som si isty.
co ja vim tak pokud to nejsou zivotne dulezita data,tak se nema cenu s tim **** ....vypalka pri quick formatu prejede fatku a negdy i prvnich par sekund dat....a nevim jak bys zjistoval kde zacina tenhle soubor a kde konci tamten soubor.........joooo u audia je to lehci, to by slo v pohode...
Existuje na to soft urcite - bol ako funkcne demo na nejakom starom CD tusim z Levelu. Pozri si databazu niekde na nete
Dik za radu ale tazko nieco hladat ked nevies ako sa to vola a ani kedy to bolo nevies si spomenut trocha presnejsie :|Citace:
Původně odeslal Axel
Dik :wink:
Hm, teraz som naozaj na wetwy, musim pokukat doma na stare CD. Nasiel som na nete cd z CD tipu, co mam doma a myslel som, ze je to na nom, no je to len program na zistovanie integrity CD. Ozvem neskor...
www.download.com - FinalData Plus
Neskusal som.
Mozna by mohl dosahnout uspechu s Bad Copy Pro od Jufsoftu:
http://www.jufsoft.com/badcopy/
BadCopy Pro is a fully automatic and professional corrupted floppy disk, CD-ROM, CD-R data recovery tool working under Windows. It can recover and rescue all kinds of files like documents, images, applications or other data from damaged disk or CD.
Some situations which BadCopy Pro can help you:
1. Damaged floppy disk repair and data recovery
2. Damaged or defective CD-ROM/CD-R/CD-RW data recovery
3. Inaccessible data on floppy disk or CD recovery
4. Lost files from floppy disk or CD-ROM/CD-R/CD-RW rescue
5. CD-R burning problems and data loss recovery
6. Corrupted and unopenable, unreadable files recovery
7. Other media drive's data corruption or loss problems
8. Lost images or photos recovery for digital media
9. Floppy disk deleted file or quick formated disk recovery
Vyzera to lepsie, ako ten moj navrh...
Je to pekne ale nenasiel ani tuk :| :? :( :-(Citace: