Hledám jednoduchý program pro vedení kontaktů. Jméno,email,ICQ,telefony.
Který by mohl uložit a znovu načíst databázi a mohl by běžet v tray liště. Pokud máte něco podobného můžete mi něco doporučit. Dík :-)
Printable View
Hledám jednoduchý program pro vedení kontaktů. Jméno,email,ICQ,telefony.
Který by mohl uložit a znovu načíst databázi a mohl by běžet v tray liště. Pokud máte něco podobného můžete mi něco doporučit. Dík :-)
Miranda (ICQ,...) :wink:
Nemyslel jsem tento druh programu.Myslím že mail tam ani vepsat nejde pokud si to uživatel nepřeje.Citace:
Původně odeslal daso
mno kdyz ti to pise clovek s oznacenim moderator sekce, tak asi vi co pise. samozrejme ze tam jde napsat email, a telefon, dokonce nekolik, dale tam mas velke textove pole na poznamky. krome toho je to icq klient a umi i dost dalsich siti. me vyvovuje celkem toto, ale nepozivam, mam radeji adresar v mozille, v nejhorsim pripade ten v outlooku.Citace:
Původně odeslal Dusan
pokud by ti tyto programky nevyhovovaly, zkus projit www.stahuj.cz, podle sekci, nekde tam tento typ programku bude a snad najdes ten vysneny.. good luck
Dusan: kdyz jsem si precetl tvoje pozadavky (Jméno,email,ICQ,telefony), tak me opravdu prvni napadla Miranda. Jak pise Jey, tak tohle vsechno umi+hromadu dalsich funkci. Problem bude asi vzdycky s ulozistem databaze. Ta bude castecne vzdycky u tebe. Takze zalohuj, zalohuj.
Dalsi alternativy jsou pro tebe programy typu "chytrejsi kalendar", kde si vetsinou muzes take vest adresar. Hledej na google nebo stahuj.cz, studna.cz a pod.
Jinak soucasti windows je primo aplikace nazvana "adresar". splnuje taky vse co chces+napojeni na outlook.
moznosti je opravdu hodne, jen si neco vybrat.
ps: spusteni v tray muzes u jakehokoli programu resit pres tray maneger
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=tray
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=tray
Zkoušel jsem TB tray. Je to rozšíření poštovního klienta Thunderbird, ale ukládá do traye ikonku celého poštovního klienta.