ForceWare 71.84 WHQL oficialne pre WinXP/2k
Download XP/2k English
FileSize: 19.3 MB
Download XP/2k International
FileSize: 28.2 MB
Printable View
ForceWare 71.84 WHQL oficialne pre WinXP/2k
Download XP/2k English
FileSize: 19.3 MB
Download XP/2k International
FileSize: 28.2 MB
No dobre dobre... ...nove ovladace... ...konecne, uz bolo na case... ...len by ma zaujimalo, aky to bude mat dopad na moju GF3.. ...oplati sa? neoplati sa?... ...ale aj tak asi pockam na modifikaciu omega...
Tezko, nejaky zasadni prinos to bude mit jen pro majitele 6x00 karet a mozna majietele FX karet.
takze nainstalil sem tyhle drivery a rozpadava se obraz. hlavne ikony a windowsoidni grafika. puvodne sem si mysle zze je to novou deskou (Epox VTAI) nebo hyperiony. po instalaci 66.93 je ale vse OK. umite to nekdo vysvetlit???
...pouzivam ich na tej istej grafike ako ty a funguju u mna bez problemovCitace:
Původně odeslal tominek
to je podivne. nezkousel jsem je bohuzel se starou Epox KRAI a ted se me to uz nechce menit zpet. 66.93 jsou v klidu. s hzperionam se to nebije. tusite nekdo co muze byt spatne???
Mozno nVidia nexce aby sa ich grafiky pouzivali na VIA chipsetoch, proste snaha prinutit ludi prejst komplet na nVidiu :-)
Ale este by som sa vratil k tej GF3, neoplatia sa tie nove ovladace aspon kvoli odstraneniu problemov v hrach? NFSU2 mi zvykne stvorcekovat textury...
urcite ich skus, problem to riesit moze, pripadne napis do Nvidie o probleme snad to v drivery opravia, feedback je pre nich dolezity ;DCitace:
Původně odeslal mayday
tak jsem ted zkusil 76.10 a dela to to stejne. zaboha nemuzu prijit na to s cim se to nema rado
Vyšla recenze na Světhardware
Myslim,že neni třeba komentář,ale stejně si neodpustim :eek: :o
No, tech testu je uz na webu trosku vic a je jasne videt, ze se nema cenu babrat se 71.84 kdyz tu mame 76.10, ktere jsou ve vetsine aplikaci rychlejsi.
Jaký je rozdíl kromě whql mezi touto oficiální verzí a beta verzí, která je stále k dispozici?
...pokial sa dobre pametam tak len to WHQLCitace:
Původně odeslal zarkow
No já jsem někde četl, že je i malinký vykonostní rozdíl, ale to se mi nezdá. zkusím ještě 76.10 pro porovnání. Jak to vidíte vy?
taky se priklanim k novejsim DRAJWRUM i na moji 59tce je to poznat..zatim mi vse jede bud stejne jak se starejma nebo lip,myslim ze i s GF3 si covek trocha pomuze
no konecne! prvni drajvy u kterych sem sprovoznil TV z pruvodce !!!
co se vykonu tyka 100% spokojenost.
Ja mam uplne stejny problem...A nejen ja, ale i spousta dalsich lidi. Nasel jsem jiste reseni, jenze je to v anglictine a ja moc dobre anglicky neumim, takze jestli bude nekdo tak hodnej a mrkne sem http://www.netsoc.dkit.ie/modules.ph...der=0&thold=-1 a prelozi to a napise ostanim co se tam pise, :wink: tak budu te osobe mooc vdecnej... 8-)Citace:
Původně odeslal tominek
no zjednodusene - v rozbalene instalaci ovladacu na disku najit soubor "nv4_disp.inf", otevrit treba notepadem, najit v nem sekci [nv_SoftwareDeviceSettings] a pod ni pripsat radek
HKR,, UseUncachedPCIMappings, %REG_DWORD%,1
ulozit soubor a ovladace nainstalovat, me osobne drivery chyby na K8T800 nedelalo, ani kamosovi s KT600
Diky moc, opravdu to funguje.....huraaaaa :lol:
Vsem to doporucuji...je to jednoduchy a ucinny.. :lol: