je to nejaky model uz tri roky stary za par stovek...
prestaly fungovat tlacitka od A az po K a spodni rada, dale enter a num lock nemam tuchu proc, vsechno je cisty kontakty ok :?
mate nekdo zkusenost s ozivovanim klavesnic? diky
Printable View
je to nejaky model uz tri roky stary za par stovek...
prestaly fungovat tlacitka od A az po K a spodni rada, dale enter a num lock nemam tuchu proc, vsechno je cisty kontakty ok :?
mate nekdo zkusenost s ozivovanim klavesnic? diky
Tipujem zly kontakt medzi membranou a plosakom s elektronikou.
no uz jsem to rozebral ctyrikrat, folie jsou ciste zadny bordel a jeste jsem je vycistil ...
ty kontakty na plosnaku jsou takove zcernale ale jsou na tom vsichni stejne tak nevim proc nejdou jen nektere klavesy no jeste to zkusim nejak ocistit....
zcernale? zeby zoxidovane? nevylil sis do toho neco? zkus takovej ten roztok co se používá na mince...nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje...
jeeee tak to si sim sim vzpomen hodil by se mi i na radiator ;D ;D
no ale je divny ze barvu maj vsechny stene.....
Na jednej klavesnici mi tiez nefungovali niektore klavesy - tak som ohmmetrom meral tu cestu na tych foliach a na jednom mieste to bolo prerusene. Bol tam skrabanec asi z vyroby, ale uplne sa to prerusilo asi az neskor. Vodivym lakom sa to da jednoducho opravit.
hm tak to abych koupil baterku a zarovicku protoze takhle vybavenej zel nejsem
Mne take ted odesla geniuska.
U me to ale bylo tim, ze mi do toho neslintala 13mesicni dcera, ktera tu klavesnici proste zboznuje :wink:
COOOL
to je sikovna LOL
no ja to vsechno ocistil kontaktz jsou jak slunicko i kabel jsem rozdelal a nic no.
tak bude asi nova :-)
pokud casem zjistim co to bylo tak napisu.