Nejak se mi nedari rozchodit na tomhle notasu sitovka. Ma tam byt nejaka integrovana 10 mbit. Ale po nainstalovani driveru se nic nedeje. V biosu jsem koukal a nikde nevidim, ze by byla zakazana.
Printable View
Nejak se mi nedari rozchodit na tomhle notasu sitovka. Ma tam byt nejaka integrovana 10 mbit. Ale po nainstalovani driveru se nic nedeje. V biosu jsem koukal a nikde nevidim, ze by byla zakazana.
Zalezi od toho, aku tam mas miniPCI kartu, pozri na stranky DELLu, bude tam asi viac driverov.
To znamena co ???Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Podle stranek tam ta sitovka ma byt, v casu je zastrcka na twist a na www.dell.com je u 610 sitovka napsana. Ale u me se tvari jakoby tam vubec nebyla. Nainstaloval jsem vsechny drivery. Ve spravci zarizeni mi zadny nedoinstalovany hardware nechybi. Proste jako by tam nebyla.
A je tam ??? Niekde v manuali (neviem, ci to je aj v normalnom alebo len v servisnom) si najdi, kde je ten mini-PCI slot a pozri do neho.
c610 sietovku urcite ma
nemas ju zakazanu v biose? (moze byt zakazany mini pci...)
V biose zakazana neni. U mini pci device je primo napsano > not installed.
no tak pokdu je to minipci tak ti zadnej driver nepomuze - bud tam neni vubec nebo je jinak poskozena/spatne zasunuta nebo tak neco.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
nejlepsi je se OPRAVDU podivat dovnitr toho notebooku jak uz tu nekolikrat zaznelo :roll:
...alebo sa este pozriet pomocou service tagu na support stranke dellu
mozno tam najdes povodnu konfiguraciu
a co mu to pomuze? ja sem koupil ten svuj s pomalym 4200rpm 40GB diskem a DVD mechanikou a podle cisla na netu mam model s CDRW/DVD kombem a 5400rpm 40GB diskem... zbytek nastesti zustal usetren :-)Citace:
Původně odeslal ace