CHtel bych se zeptat na zakladni info co muzete rict o tyhle desce? podporuje i Tualatin?a jaka je? dik Pavlis
Printable View
CHtel bych se zeptat na zakladni info co muzete rict o tyhle desce? podporuje i Tualatin?a jaka je? dik Pavlis
Kukni na prvni thread tam je navod jak na to
Jakej thread myslis?
ne nepodporuje Tualatin, vzdyt je to iBX, samozrejme bez upravy redukce
podporuje pouze Mendocino a Copermine
no ve sve dobe to byla jedna z nejlepsich desek s iBX, nemela sice ladeni FSB po 1MHz jako Abit BE6-2, nebo BF6, ale ladeni FSB bylo po mensich krocich nez mela treba BE6, tj. SoftMenu II
navic integrovany radic Promise zavlada ATA66, ale neumi RAID
Samo, ze s patricne upravenou redukci pobezi, nebo kup uz hotovou od PowerLap, treba je uz upraveny dela i nekdo jiny? ;)
Taktovat, respektive upravovat FSB slo po 5MHz, ja v ni mel cca pred 2 roky Mendocino 366MHz toclou na 525MHz a na svou dobu to slo moc pekne, ted mam co mam a taky si nezoufam... 8) ;D
Třeba můj thread :wink: v Intel procesory a tam jsem k tomu něco napsal. Když se to povede, tak je to prostě nádhera mít na BXku 1400 a víc 8). Držím ti palec!!
2Milx kdyz mas 1400 to ta deska umi az nasobic 14x? co ja videl na jejich strankach tak max 10x. nebo jak je to s tema nasobicema? a co mas za verzi biosu? dik
S nasobicom to mas uplne jedno - je zamknuty takze doska s nim nemoze nic robit. Ja som nechal jumpery nastavene na 5x - este odkedy som mal Celeron 333@416, medzitym som mal Celeron 600@900 a teraz Celeron Tualatin 1100@1466.
no to je zamknuty ale kdyz ho deska nepodporuje ?? tak nebude problem??
Nevidim dovod preco by to nemalo chodit. V manuali mam napisane nastavenie jumperov len do 8x. Asus P2B je myslim jedina doska ktora mala bug v BIOSe - tusim nasobic 11x nechodil, ostatne isli. V poslednom BETA BIOSe je to zjavne opravene kedze mi to funguje ;)
o.k. tak dik kdyz ho nevidis ty tak ja taky ne ;D
Citace:
Původně odeslal Pavlis
Ten bios tam mám ten poslední (jiný snad už ani není), redukci mám od MSI 6905 a ta si s napětím moc dobře poradila. Jinak někdo piny na CPU trhá a maluje tekutým stříbrem, jiný drátuje, další se zas vrtá v redukci... Nemá cenu to zas popisovat, koukni nejen na můj příspěvek a uvidíš sám.