-
WinAmp a WMA
mam winamp 5.08e lite a nedari se mi v nem prehrat soubory WMA
stahnul jsem si ze stranek nullsoftu plug-in ale ten hlasi: Microsoft WINAMP/WMA plug-in [NO CODEC INSTALLED]v1.00 [in_wm.dll]
upozornuju ze na googlu jsem hledal ale nasel jsem same warez stranky na kterych nebyla o wma kodeku ani carka... :?
-
-
ee nejak to nezabralo... :? porad stejny.. :-(
-
-
sama voda... :?
vsechno co jste me zatim poradili byly kodeky primo pro WMPlayer...
ja jsem na googlu hledal neco jako "winamp wma codec" a jak jsem psal samej warez a stejnak kulovy... :evil:
-
Tak mas neco zle v systemu. wma by meli jet primo. staci jen wma plug-in. Predpokladam, ze mas W 2k/XP.
V WMPlayeru ti wma jedou?
-
ve WMPlayeru jedou ale je to takovy nepohodlny...
myslis treba neco nastavit treba v registru??
-
ne, vubec.
kdyz ti jedou ve wmp, tak nepotrebujes zadny dalsi kodek.
pro prehravani ve winampu by mel stacit pak uz jen plug-in.
vidim to na problem plug-in/verze winampu. vyzkousej starsi verzi winampu. jestli nepotrebujes blbinky, tak klidne 2.9x.
-
2.9 jsem mel a byl jsem spokojen jenomze pak ja TUPOHLAV jsem si rekl ze uz je to prece jenom stary tak ze si stahnu tu 5 lite :evil: :evil:
-
mi to taky semtam dělá problémy (hlavně po reinstalaci systému)... stačí znovu nainstalovat winamp (není třeba cokoliv mazat), při ni se nainstaluje "windows media audio redistributable" a pak to jede... dělalo mi to u winampu 2.9x i 5.xx...
-
-
tak jsem to vyresil ze jsem si stahnul full verzi a zakazal vse co jsem nepotreboval (takze vypada a funguje 2.9x)
huraaaa WMA fungujeeee ;D