Mam moznost vymenit svou MSI 4200 64 MB za nejakej dobrej model s 128 MB Asus, ma MSI jde stable na 280/600, mam to vymenit, oplati se mi to ? Bude to lepsi ??? Diiky moc za rady
Printable View
Mam moznost vymenit svou MSI 4200 64 MB za nejakej dobrej model s 128 MB Asus, ma MSI jde stable na 280/600, mam to vymenit, oplati se mi to ? Bude to lepsi ??? Diiky moc za rady
Ber je to vyhodne
ASUS je dobra znacka, rozhodně neproděláš...
Aj ja chcem to co za blbca robi take vymeny ;D ASUS je pre Nvidia karty nekorunovany kral takze neni o com rozmyslat
Ale ide o to ze henta MSi ide v pohode na 280/600 a je 64 Mb takze na dneska je lepsia, nie ? V 3dmarku tohodi viac ?? Diky moc piiste, uz sa to ma konat ta vymena, prebehne tak,ze hentu necham namontovat do noveho PC a kupim ASUS, a to PC caka na VGA...
Citace:
Původně odeslal Roboss
V 3DMarku2001SE ti možno viac hodí, ale v 2003 a v chystaných hrách to už tak nebude. Vymeň ju.
Ohladom taktovania, moja Asusuka ma pamate EtronTech a su totalne lenive. Viac ako 575 z nix nedam, a to uz je maximum. Asi tak nejak. Nie je Asusu ako Asus. Jedine DeLuxe modely by som od nich uz bral. Teraz idem s5 do MSI 64MB.
Ja bych bral toho ASUSE
Ak je to vymena zadara....jedna k jednej. by som to skusil. Ale zbytocne doplacat a cachrovat... potom nie.