umi tahle deska AGP/PCI lock??
kolik umi max fsb??
ma BIOS se softcoolingem (jako Epoxy s KT600)??
Printable View
umi tahle deska AGP/PCI lock??
kolik umi max fsb??
ma BIOS se softcoolingem (jako Epoxy s KT600)??
Je to vyborna deska ... FSB do 220 bez problemu (vic jsem nezkousel) AGP lock jsem taky nezkoumal a softcooling ma ...
ani jedna reklamace ....
no diky, ale me zajima kolik je maximalni fsb. pokud jede AGP/PCI lock jestli muz jet na fsb 300Mhz napriklad s pametma DDR 600Mhz
To nepojedes ani omylem, nebot by jsi to upekl ...
a FSB ma do 250 ... :-)
A uz jsi videl Athlona na FSB 300 ? :-)
nechapu co bych mel upect ??? ??? . AGP a PCI nastavis na pevno. pameti ktere davaj 600 Mhz mame. a nevim proc by mel byt problem s fsb 300 na Athlonu (pokud by to teda nejaka deska davala)
Videl jsi vubec nekdy pretaktovany chipset ? jak topi ? Asi ne ....
BTW tvuj Athlon (pokud je odemceny) tak jde nejniz na 8x 300x8 = 2400MHz to uz nezvladne, nemluvne o ostatnim ... :-)
Nech to byt ... :-)
nechapu co sem pletes Athlon co mam v podpise a nevim co mas na mysli tim ostatnim... :wink: a dle me na fsb 266 by se ten chipset dal uchladit i vzduchem :wink:
jinak dik za info ohledne fsb (250) :wink:
PANEBOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZADNY CHIPSET (NF2, KT600, KT880) NEUMI ANI FSB 250 !!!!!!!!!!!
CHAPES,fyzicky na to nema ....
Moje KT600 pri 225 vari jak vztekla ... Mas FSB200, tak si sahni na mosfety, nebo na RAM buffer, nebo na SB - zda na tom udrzis ruku......
Si proste delas srandu, precti si o tom neco, koncim tuhle diskuzi ....
tady je potreba trosku popostrcit ( lopatou ).
nejde jen o frekvenci procesoru ale o to, jakou rychlosti s okolim komunikuje. takze ty sice shodis nasobic na cpu, abys neprekrocil jeho pomyslnou hranici. ale nejak zapominas, ze tu neni jenom cpu a pamet!