Re: Scripty vo Winamp-e???
Citace:
Původně odeslal debo1
cafko lidi. mam mensi dotaz. da sa pre winampe urobit nejaky script, ktory by mi automaticky pustal presnicky po sebe a skakal by na voperd dane miesta v presnicke - napr. do stredu alebo na koniec (zadal by som si to v precentach dlzky songu)?????????????
tak aby šly po sobě tak ti stačí playlist. a když sou dlouhý songy tak to můžeš nějakym programem na úpravu songů upravit
Re: Scripty vo Winamp-e???
Citace:
Původně odeslal sebad
Citace:
Původně odeslal debo1
cafko lidi. mam mensi dotaz. da sa pre winampe urobit nejaky script, ktory by mi automaticky pustal presnicky po sebe a skakal by na voperd dane miesta v presnicke - napr. do stredu alebo na koniec (zadal by som si to v precentach dlzky songu)?????????????
tak aby šly po sobě tak ti stačí playlist. a když sou dlouhý songy tak to můžeš nějakym programem na úpravu songů upravit
toto nieje riesenie. ja to potrebujem na kontrolu hlavne koncov pesniciek. samozrejme, ze si najprv vytvorim playlist,ale ja xem aby mi winamp robil nasledovne: spustim playlist, skoci na asi 5 sekund pred koncom pesnicky, dohra,prejde na dalsiu pesnicku a znova skoci na poslednych 5 sekund dalsej pesnicky. ide o to aby som nemusel zakazdym klikat jak taky robot, vsak sme predsa racionalne stroje, nie???....