mam druhej komp v siti ....vyuzivam na parby i na praci a mam zprovozneno sdileni internetu
Mam moznost tam dat :
1.Windows ME
2. W98SE
poradte pls
Printable View
mam druhej komp v siti ....vyuzivam na parby i na praci a mam zprovozneno sdileni internetu
Mam moznost tam dat :
1.Windows ME
2. W98SE
poradte pls
Tak to radši 98SE :wink:
98SE
nebo linux ;D :wink:
i kdyz mam Meeeeeéé tak doporučuju 98SE :wink:
pokud to neni notebook, jako ze neni, tak nevahej a SE :)
W98SE... :wink:
SE
Jasne 98SE, ME jsou ten nejvetsi srot z win co MS kdy vypustil.
Jdi do 98SE. S ME v siti sem mel problemy. S W98SE bez problemu. :wink:
Ja si na Windows ME nestazujem.
Jasne ze W98SE.....Mě se ME ani nepodařili na my konfiguraci naistalovat (asi jsem blbej) :-)))))
No z tehle tam dej SE, ale jinak Win XP nebo W2k 8)
Kdysi sem pouzival ME pac mi 98SE delali peknej bordel ale uz newim cim to bylo....ale je zo uz davno pac to byla i jina sestava ;D
Radeji SE, ale lepsi by byly XP (nebo 2000). Win 95, 98, ME sou vsechny na ho..., sama nestabilita.
mel sem voboje a 98SE je mnohem lepsi.A dlouho sem nevedel,jak u milenii zformatovat disk pres prikazovou radku :oops:
Ja mel taky oboje najednou a ME mi prisli lepcejsi....Holt jsem s nima nemel zadnej problem
ME su dalsia verzia Windows 9x. Podla toho sa k nim aj spravam a funguju mi celkom pekne (blbosti typu System Restore som uplne odstranil, nechtiac som zrusil aj funkciu Start/Help ale normalne helpy funguju).
z tech dvou variant urcite SE... ale pokud to neni nejaka super slupka (rozumnej PII 233 etc a 32RAM) tak bych se byt tebou zamyslel nad Windows 2000 - muj ososbni nazor je ze to je zatim nejlepsi OS co vysel od M$ (snad XP SP3 by mohly bejt na stejny urovni ;))
Podla mna kazdy system na jadre 9X je http://sweb.cz/Michal.Goceliak/grc.gif
Ale keby som si MUSEL vybrat bud ME alebo 98SE tak jednoznacne 98SE ...
ME je uplny prepadak ...
NO nevim, proc tady kazdy hani ME, podle mych zkusenosti s OS od microsoftu je to nej windows postaveny na jadre 9x. Nove 2000 a XP jsou jeste lepsi, dokonce lepsi nez SE i bez SpP3 ( jak nekdo psal). Ja zatim uzival vsechny win az na NTcka. Millenia byli lepsi nez nejake SE, lepsi podpora mltimedii, podpora novych periferii ... . Taky jsem tam mel sdileni pripojeni k netu a fungovalo to uplne v pohode.Citace:
Původně odeslal LK7R
Ja osobne doporucuji ME
konecne nejaky kladny ohlas :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
toeraser: ME ruuulllleeeezzzz!! ;D
2krupa
Hele, jestli nejsi absolutně vysazenej proti XP tak běž řadši do nich. Ze začátku budeš asi trochu desorientovanej, ale zvykneš si. Konečně budeš vědět co se v systemu děje a podobný věci co se týče správy.
Já se XPéčkům taky dlouho vyhýbal, až jednou na jedné LANce měl jeden pařan XP. Já na něj: ,,Na tom běží hry, jo???´´ a on: ,,Tak si je zkus!!´´
,,Tak já je teda zkusím kua.´´
...No a slouží mi dobře do dnes....
To ja pouzivam na svem druhem PC (Celeron 333@500, 192MB RAM, 40GB WD na ATA133 radici...) Windows 2003 Server Betu, je zadarmo na 1 rok, v anglictine a vypada to jako velmi stabilni xpcka. Zatim mi vubec nespadly. Hry na tom bezej perfektne, kdyz si aktivujes Windows Audio, akceleraci a podobny veci a jelikoz to jsou Servery, prace s diskem je o trosku rychlejsi, nez v xpckach. Vim, ze to vypada divne davat serverovej system na hry, ale jsou to vlastne zazaplatovany xpcka s automaticky deaktivovanyma blbostma typu Themes nebo rychle prepinani uzivatelu (ktere jdou ale aktivovat). Mne na tom kompu po nabootovani (ktere je logicky pomalejsi, ale zase ne dlouhe) bezi rychleji nez Windows me.
O Linuxu se tu nema cenu bavit, mimochodem mi na tom samem stroji bezi jeste Mandrake Linux 9.1, na hry porad neni vhodny, ne ze by mel spatnou podporu multimedii, ale moc her na nej neni....
To zní pěkně, po roce stačí ten os přeinstalovat? Asi to zkusím...Citace:
Původně odeslal xp.master