ECS K7VTA3V3 - Vaše zkušenosti s ní.....
Tato deska stoji za prd :evil: fakt uz vic jak 1 den se snazim ju rozchodit porad naky problemy a instlace winu ....porad modra obrazovka uz sem zkusil vse a nic...Napred nenachazela disk pak zase BIOS rezignoval pak zase pameti neexistovaly ??? ...Proste si to delalo co chtelo...ted mam porad modrou obr...mate radu co s tim....Chipset hreje jak vo zivot ,tak to chladim aktivem a porad ma 50°C ??? ......Dekuji Vam za odpovedi... :-)
Re: ECS K7VTA3V3 - Vaše zkušenosti s ní.....
Citace:
Původně odeslal LeiDrak
Tato deska stoji za prd :evil: fakt uz vic jak 1 den se snazim ju rozchodit porad naky problemy a instlace winu ....porad modra obrazovka uz sem zkusil vse a nic...Napred nenachazela disk pak zase BIOS rezignoval pak zase pameti neexistovaly ??? ...Proste si to delalo co chtelo...ted mam porad modrou obr...mate radu co s tim....Chipset hreje jak vo zivot ,tak to chladim aktivem a porad ma 50°C ??? ......Dekuji Vam za odpovedi... :-)
No kdyz jsem na ni naposled stavel ( uz to bude sakra nejaky patek) tak to slo bez problemu, ale u ECS je vystupni kvalita natolik rozdilna, ze tezko radit. No takove obecne rady jako lepsi chlazeni toho cipu, ktery by mohl zpusobovat problemy asi znas, a IMHO to stejne nepomuze, jelikoz 50 stupnu, neni zadana extremni hodnota. Byt tebou bych spise zkusil jine ramky, ty podle me zkusenosti delaji nejvice problemu. Pak mozna aktualni BIOS, ale zadana univerzalni rada, jak na tuto desku, me nenapada. Tak sand pomuze alespon tohle. Ma zkusenost je s ni tedy kladna, ale mel jsem v ruce pouze 2.