DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc
Cau, jak je videt tak nekdo asi nepochopil smysl threadu ...jak na to, problemy etc http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=78795
tak zakladam zvlast thread na reseni problemu. Vyresene veci budu nasledne presouvat do jiz zmineneho threadu...
btw. prosim moderatory aby presunuli otazky ze zmineneho threadu sem, opravdu bych nerad aby z toho zas byl gulas ve kterym se neda orientovat thanx
Re: DFI LanParty NF4 series - potrebuji pomoc
takze dotaz cislo 1)z tech odkazu jsme vycetl ze by se S-ata disk nemel davat do 1a2 S-ata.... nejaky duvod?-skusenosti?
2)zajimalo by me jak se zabvit "spousteni PC pres F1? vzdy mi to zustane viset na BOOOT SCREEN a dokun nedam F1\del(pro vstup do biosu), tak me to dal nepusti... pri experimentovani s nastavenim biosu se mi to podarilo odstarnit, ale nezapsal jsem si nastaveni a pak kdyz jsme loadl predesle nastaveni, tak se to obevilo zase:(
3)je nekdo schopen do cestiny prevest to nastaveni RAM?
4)na co v nastaveni biosu "nezapomenout" ,co je asi tak nejdulezitejsi si "ohlidat" ?
5)KTERY bios naflakat do NF4 SLI DR ?
EDIT
6)z nejakeho duvodu mi po chvili zacne vzdy zapinat\vypinat vetrak na procaku...drive to nedelalo.. zapinal se az od nastavene teploty 50°C na max.. ted to jede cca 5sMAX 5s NORMAL,5s max.....
EDIT2: vsiml jsme si ze neleze teplota pres 40°C at delam co delam.. klidne muzu vypnout vetrak na CPU, neachat bezet prime a stejne je to 39-40 max.. je jedno jestli zvysim napeti, nebo pridam procaku vice MHZ porad 40°C neni to nejaka vada?
diq