Svagor vravi, ze maju vo firme jednu a ze super.....a predsa cena je tam oproti Teac-u genitalna......ake mate skusenosti...ak mate?
Printable View
Svagor vravi, ze maju vo firme jednu a ze super.....a predsa cena je tam oproti Teac-u genitalna......ake mate skusenosti...ak mate?
Bohuzel, nic moc. Pro bezny pouziti OK, ale jestli chces kopirovat chraneny CD, tak spis nic. Co bys taky nechtel od snad nejlevnejsi palicky na trhu. Nevim, jak je to s vydrzi - testoval jsem ji jen kratce, ale Teac ma dobrou povest prave pro to, ze vydrzi velmi dlouho. Ale bacha, 48x Teac uz neni puvodni Teac - viz. recenze na www.cdr.cz .
Sony by som nechcel - ani CD-ROM, ani DVD-ROM ani nic ine.
nechtel bych to, stejne jako HP pac je to vetsinou to same = NIC MOC navic kdyz se podivas jak brutalne zlevnujou Plextory a Yamahy F1 tak byt tebou se trochu zamyslim ;)
Jeden můj kámoš má Sony vypalovačku a dvakrát ji už musel reklamovat.
No nevim nevim...Citace:
Původně odeslal Odar
;D Hmm, to je divné, že mi moje Sony pálí vše od Libcriptu po Savedisc V2.51. Očividně z tebe mluví zkušenost.. ;DCitace:
Původně odeslal Jezevec
Neviem ako su na tom Vyssie modely od SONY - ale ja mam dost stary kram 24x4x2 a ten pali stale bez problemov..samozrejme ochrany to nevie palit..ale klacsika audio a data no problemo.
4Saman: no moje zkusenosti se Sony jsou ruce od nich pryc.
Ale ta DVD-R/RW + DVD+R/RW + CD-R/RW by mohla byt zajímavá...
Vyssie modely pre Sony robi LiteOn.
dik za reakcie...a co hovorite na LG? Support to nema na nete....ale je to spolahlive? kamos ju xe predat za dobru cenu...mam vobec zmysel o tom uvazovat....
ja viem ze teac je teac...mam 540E citacku.,..ale praxy mi robia problemo.
LG je shit na urovni sony mozno este horsi nebrat kazi sa to jak svina!Citace:
Původně odeslal Odar
tak tak uz sem o tom psalCitace:
Původně odeslal Lopan
Jen pro zajímavost, LG je bejvalej tj. přejmenovanej Goldstar.Citace:
Původně odeslal Odar
No ja sni taky nemam nejmensi problem ;D ;D
ja s tou mojou tiez ziadny problem nemam, pali na vsetko a ochrany jej tiez nerobia ziadny problem.
JJ, Sonky sou v pohode mam CRX175(40x24x10) a pali uplne vsechno, jedine CDcko sem znicil kdyz sem pri vypalovani omylem zmackl vypinac na privodnim kabelu :oops:
A nejake ochrany?Ze je CD chraneno Safediscem i vetsinou vsimnu az kdyz ho vydelavam z mechaniky(zkopirovane) ;D
Proste za ty prachy (2000vcetne DPH za CRX205 v TS Bohemii) je to bomba .. doporucuju
Tez zalezi na kousku
Ja ju mam tiez a je v poho :-D ale super beha az odkedy som tam praskol iny firware
tak to vyzera, ze sa na RW vy.... a dokupim si radsej RAM do PC....xixi