Chci si koupit nějakej notebook, myslím starší. Nejdřív jsm chtěl IBM, ale odradila mě nemožnost použití jiných než IBM zařízení. CD, HDD (Hitaschi), a bůh ví čeho ještě. Maj todle i jiný značky?
Printable View
Chci si koupit nějakej notebook, myslím starší. Nejdřív jsm chtěl IBM, ale odradila mě nemožnost použití jiných než IBM zařízení. CD, HDD (Hitaschi), a bůh ví čeho ještě. Maj todle i jiný značky?
Jsem v tomto drsnej novacek a ani nevim jak moc stary notas chces, ale co mam tu Armadu, tak kazda pamet je jina, disk i DVDROM byly Toshiby. DVDROM jsem nahradil Liteonem (Sony nejela) a slape to.
S CD/DVD-ROM su vzdy problemy, lebo kazdy vyrobca ma inak riesene tie konektory...
No ten Compaq ma nejakou redukci z ATAPI, takze vsechny mechaniky s "ATAPI/E-IDE" by tam jit mely (po mechanicke strance). Proc ta Sony nejela netusim.Citace:
Původně odeslal Rainbow
No chtěl bych se vejít do 15K Takže PIII-M zatím alespoň 256 ram atd... takže snad né starší než 2 roky.......
Ještě otázka, pokud to bude PIII zřeba 800Mhz a nějaká sdílená grafika, pojedou na tom Xvid filmy?
Drtiva vetsina (99,9%) ano, bohuzel moje prasarny se mi na 850MHz sekaji :oops: :eek:Citace:
Původně odeslal Ištván
Ja si na PII366 a 2.5MB graficky karte poustim vsechny Xvidy/DivX naprosto plynule. Pouze MPEG2 v plnym PALu lehce zatrhava, Xvid v vysokym bitratem v plnym PALu uz taky nestiha.
DivX 5.0 640x480x29.9 beha naprosto plynule, obyc. sirokouhle divxy zerou tak 30-50% vykonu CPU.
Je to sice mplayer na linuxu, ale mplayer je i pod windows, mimoto s win + ffdshow me filmy nechodily o moc hur.