cus, mam trochu lamah dotaz. Proc mi downloadova rychlost u Strong DC++ neprekroci 5kbps, kdyz normalne v poho taham 50kbps ( z webu, z ftp... ) zadny limiter nastaveny nemam, je to u eurotelu? nebo u me? diky
Printable View
cus, mam trochu lamah dotaz. Proc mi downloadova rychlost u Strong DC++ neprekroci 5kbps, kdyz normalne v poho taham 50kbps ( z webu, z ftp... ) zadny limiter nastaveny nemam, je to u eurotelu? nebo u me? diky
:o: asi myslis 50kB/s, ne? :lol:Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Ale vzdyt tohle je uz znama vec:
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=108176
Doufam, ze sis to neporidil kvuli stahovani na vymennych sitich.
No zrovna ve Strongu to jde krasne obejit...
2 Dominator : to byl opravdu hodnotny post... ostatne jako vetsina od tebe... vic sem uz nereaguj prosim
2 howard: vidis, ja to treba nevedel... a proc sem si to poridil, nech prosim na me, dik.
2 HollyG : a byl bys te lasky, a rekl mi jak na to? dekuji :)
/edit
dekuji vsem zaiteresovanym... vyreseno.
A mohl bys napsat, jak to bylo vyreseno? Diq.
nemohl, protoze reseni je nepouzivat CDMA pro P2P site.Citace:
Původně odeslal howard
reseni to ma... prohledni thread cdma v sitich.
ano, reseni ve StrongDC++ to ma... v menu zapnout garbage
to moc rada neni, protože se pak nepřipojíš asi k 60% uživatelů
Ale porad lepsi nez stahovat 5KB...Citace:
Původně odeslal Big Muscle
btw: proc se nepripoji k nekomu, resp jak to vlastne funguje?
jde o to, že poskytovatel detekuje p2p síť podle určité sekvence příkazů. Aby se to obešlo, tak stačí mezi příkazy vložit nějakej nesmysl. Jenže tady nastavá problém: starší czdc++ a strongdc++ a pak všechny novější klienti založení na dc++ 0.670 včetně, automaticky ukončí připojení, pokud obdrží příkaz, který není platným přikazem protokolu a to způsobí, že klient který se pokouší o navázání spojení uvidí pouze Connection Timeout. V nejnovějšim czdc++ a betaverzi strongdc++ je problém jaxi vyřešen, ale asi nebude fungovat pro tolik poskytovatelů, jako to fungovalo původně.
Jelikoz ja jsem taky takovy maly poskytovatel, docela mne to zajima.
Jednak si nemyslim, ze by Eurotel provozoval system, ktery sleduje obsah packetu, jednak je to protizakonne a jednak je to narocne na HW - ale v nasem state je mozne vsechno.
Ja pouzivam IPP2P (http://rnvs.informatik.uni-leipzig.d.../index_en.html) conntrack modul, ktery funguje perfektne. Pravda, DC klienta, ktery posila smeti v protokolu jsem na nej nezkousel, ale je to jenom otazka casu, kdy to nekdo doprogramuje.
Kazdopadne si myslim, ze tohle je jenom docasne reseni na velmi kratkou dobu. Ranu by mohlo nasadit akorat sifrovani (pouzivani SSL), ale konec koncu sniffovat certifikaty lze take, ze ;D