Ahoj.Napiste prosim na kolik se vam podarilo dostat Duron 1000Mhz.Ja ted jedu na 166x7,5.Myslite ze by to melo jit vic ??? Dik
Printable View
Ahoj.Napiste prosim na kolik se vam podarilo dostat Duron 1000Mhz.Ja ted jedu na 166x7,5.Myslite ze by to melo jit vic ??? Dik
muze jit vic o par mhz ale i tak je to slusny :) mel jsem tu jen durdu1,2 a moc se mu nechtelo na 1400.Citace:
Původně odeslal Madman
tak proste testuj :-D
No on by jel mozna i vic,o neco,ale 266 pameti 166fsb uz moc nezvladaji...Citace:
Původně odeslal zap
Tak ak nemas spoj L1 mostiky a akus sa dalej dostat miernym zvysenim Multiplikatora.....aspon zistis kde je strop.
Hmmm tak kdyby asi nebyl odemknuty tak bych asi nejel na 7,5x166 ze:))Citace:
Původně odeslal Semik
Som si jaksi nevsimol :wink:
No vkazdom pripade to skus ne :wink:
My nevrav ze ta taka banalita nenapadla sameho ne :roll:
Vsechno je to o pametech, grafice a moznostech desky. Kdyz jsem ho pres leto tejral tak se mi podarilo rozjet wokna az na 6x206 :o . Stabilne jel na 6x200 ( i na 5x100) :wink:Citace:
Původně odeslal Madman
Je treba zkouset a zkouset, zvysovat napeti a hlavne CHLADIT. 8)
Záleží také na BIOSU - s novými BIOSY na Epoxu (od 2815) uz takove psi kusy nejdou tak snadno.
Jakou mas na tech 1250 voltaz ?
Ja jedu na 1280 - 1300 s votazi okolo 2.1. Vejs uz to nejde ani parem volu. Holt durony s jadrem morgan nejdou tak dobre taktovat jako stary spitfiry :-(
Nad 1300 se dostanu jen s vcore 2.17 a hodne studenou (cca 12-16 st) vodou ...
Moj Duron 1200 ide 12,5x 105 1312Mhz pri štandardnej voltáži
Moj bezi na 1@1,2GHz 2,01V AL+CUwatercooled, nabehne do win2k aj na 1,25GHz ale uz nestabilne.
Me jede Duron 1GHz na 1.45GHz bez zvyseni napeti. Ale 1466MHz napr. uz neni stabilni ani pri 1.85V. Mam serii AHLCA.
Hvej tak to si jedn z mala :roll:
To musel byt supra povedeny kus,alebo chyba pri zatriedeni procu,alebo momentalny nedostatok Durcov na 1ghz,tak tam uz supuju vsetko. 8-)