Rozhodně nekupujte sérii JIUCB je fakt hrozná budete rádi když s ní vymáčknete 1850-1900mhz rozhodně kupujte JIUGB ta chodí v rozmezí 2000-2250mhz při vcore 1,7V
Printable View
Rozhodně nekupujte sérii JIUCB je fakt hrozná budete rádi když s ní vymáčknete 1850-1900mhz rozhodně kupujte JIUGB ta chodí v rozmezí 2000-2250mhz při vcore 1,7V
Dik. Lepsie si budu uz len Acka. :-D
Spis Cečka ne? :wink:Citace:
Původně odeslal Jan
Nie, myslel TBred B0 so sériou začínajucou na A... :wink:Citace:
Původně odeslal JOHN
aha :roll:Citace:
Původně odeslal LtK
Kua sak aj na XP1700+ na 1900Mhz je to slusne nie :wink:
Slušné jo, ale ne sqělé...vždyť to je "jen" XP2300+ :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
No suhlasim s Maulom...tych 2300+ je celkom zaujimave ale nic extra. TIe THB ktore idu na 2600+ a vyssie...to uz su "Skvele" vysledky.
Série JUIGB se prodává jako tray nebo boxovaná?Před týdnem jsem kupoval JUICB-tray.Chtěl jsem se podívat jakou sérii má boxovaná,ale zrovna žádný neměli.
ja si taky myslim :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Obě dvě série jsou tray boxovanou B0 jsem v čechách zatím nepotkal
Kruci jak se tak divam....fakt jsou ty JIUGB lepsi jak ta moje JIUCB
Dneska jdu shanet JIUGB,ale nevim jestli u nas v UH budou neco mit...
V softcomu(Praha) maji taky jenom JIUCB.
Tak projdu obchody v UH a uvidim jestli budu mit stesti.
Zizi
Sakra, sakra, sakra, mám doma nový JIUGB a nemám ho v čem otestit!!! :evil: :evil: :evil: To jsem dopadl... :|
A teraz píšeš na kalkulačke alebo ATARI? ;)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Pracovní notebook DELL, PIV 1.8 GHz, 256 MB DDR RAM, ATI Radeon 7500C... :wink: :lol: :lol:
Presne tak som to myslel :lol:Citace:
Původně odeslal LtK
Si presiel k Intelu ?! :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Inac seria AXDA1700DUT3C JIUCB nie je az taka zla, ved hodte look na:
http://www.hwplus.sk/modules.php?nam...article&sid=22.
Gabo nam ju otestoval tak na rychlo. Nie je to zle. 8)
No jo, pracovní notebook jsem si fakt sám konfigurovat nemohl ... ale UT2003 na něm fachá naprosto božsky... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
No mam uz aj ja tu JIUCB ako hovori Toxic.
Nie je az taka zla - na 1,75V ide na 2400+ (presnejsie 2028 MHz) co nieje az take zle. Vyssie uz skusat nechcem.
2 Gabo :
Ako ti vyzeraju teploty v systeme ? Mam na mysli ten bug ...
Tak to by mě taky zajímalo, s tím samým prknem jsem s A0 měl teploty 60-70 stuňů při chladném heatsinku... :roll:Citace:
Původně odeslal Deviant
2Deviant & Maul: proste ten BUG tam je..moje teploty su tiez okolo 60-70 C proste meria to sialene. V BIOSE som mal este pred tym nastavenu shutdown temperature na 70C...no a testoval som CPU ..skusal taktovat az naraz vo WinXP sa system sam vypol.
Heatsink je pritom vlazny....celkom dost to metie cloveka...ale kedze je to stabilne tak ma to uz velmi netrapi (ale priznam sa ze by presne teploty nezaskodily ;) ).
Hlavne ze to funguje ...inac hral si sa s L3 mostikom ? alebo nizke nasobice funguju hned bez zmien L3 ?
Ja nevim, ale me jedou JIUCB na default (1.6V ) 166*11,5 =>1900, tak jakypak copak. Myslim, ze muze byt JIUGB lepsi,ale nic takovyho, ze jsou smejdy, max sem rozjel na 166*13, ale na 1,8V ( nebyly zahorene ). Deska EPOX 8k9A