Nevíte někdo, kde je v Českých Budějovicích nějaké slušné elektro, kde se dá sehnat výbojka se studenou katodou ???
Printable View
Nevíte někdo, kde je v Českých Budějovicích nějaké slušné elektro, kde se dá sehnat výbojka se studenou katodou ???
zasilkovou sluzbu??? treba GM i PS electronic to dodavaj normalne na dobirku...
Ja vim, že zásilkovou službou to jde. Přinejhoršim si zajedu do Prahy.Nejže těď jsem v ČB a tak se ptam, jestli tady taky něco je.
Co takhle skusit zajít do Kontaktu ?
Nevim jestli to mají, ale mají tam toho dost. Sice obvykle co potřebuju ne, ale za pokus by to stálo. Prodávají věci co mají v GM.
Ale taky tam mají pěkný modelářský motory. 25000 ot.
V Kontaktu jsem byl.Maají tam spoustu zajímavých věciček, které by se hodili, ale když jsem jim řekl, že chci výbojku se studenou katodou,tak vůbec netušili,co to je. Jmenuje se to tak vůbec?Třeba to maji a já se jich ptal na blbost.
Jo menuje se to tak...
Tak jsi jim to mněl najít v katalogu GM. Jestli to tam teda je. Katalog tam určitě mají.
Jo mimochodem s kterym z nich si tam mluvil ? S tim malim hubenym nebo s tim velkym tlustym.
Velkej tlustej má furt nějakou depku a je línej a neochotnej.
Ten hubenej je pravej opak.
Myslim, že s tim velkym tlustym
pokud chces lacine osvetleni tak se mrkni na
http://www.dudu.d2.cz/svetla.htm
tam najdes co hledas
Díkec, urči tě se tam mrknu.Citace:
Původně odeslal riddle
dudu to ma drahsi nez v PSku
Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
no jo ale DUDU je ma primo na sklade a nikde nemusis cekat atd....
;D
....sem je poridil v PS, ale sem bral posledni.... :( takze bych to zkusil u DUDU.... má tam ještě pár zajímavejch věciček.... 8) a v tom PS bych nechal majlant.... ;)
Citace:
Původně odeslal Pajda
to mas pravu, ono neni dobry cekat na neco 2mesice a porad nic. :|
jo, v tom mate pravdu
ja sem na svoji katodu cekal u PS cca 3dny :-)