zdravím...
jaký je rozdíl mezi těmito volanty? je to jenom ve ff?
má smysl kupovat volant s ff?
thanks
Printable View
zdravím...
jaký je rozdíl mezi těmito volanty? je to jenom ve ff?
má smysl kupovat volant s ff?
thanks
jiste ze ma smysl kupovat volant s FF!!!Citace:
Původně odeslal sAdam
nema smysl kupovat ho bez nej
tohle není argument, který by cokoliv řekl...???Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
btw. co jsem měl osobně možnost vyzkoušet volanty s ff, tak se stejně chovají jinak než v reálném autě a to, že se volant třepe, div neutrhne stůl, nepokládám za plus...
a ptám se proto, že volant bez ff stojí cca 1200kč a s ff 2000kč a podle mě to za ten rozdíl nestojí... ale můžu se mýlit...
Nedávno jsem si koupil Logitech Formula Vibration za 1200Kč (asi to bude ten Formula GP ??? )...nemá FF ale jen vibrace a jsem spokojený. U kamaráda jsem zkoušel nějaký Maxxtro s FF a moc se mi to teda nelíbilo..blbě se mi s tím jezdilo. Tenhle můj je celkem v pohodě...dobře se drží, zpracování je super, pedály dost velké, hodně tlačítek, dobrej soft a ty vibrace mi stačí :) Za tu cenu imho dobrej volant. :-)
ne, není to on... viz http://www.logitech.com/index.cfm/pr...B/EN,crid=2215Citace:
Původně odeslal Anduril
vibrace = ff :-)Citace:
...nemá FF ale jen vibrace a jsem spokojený...
ale dík za názor...
k FF: To nema skubat a hazet volantem po stole. Pokud se to deje, pak je bud spatnej volant, nebo spatne naprgana podpora FF. Ma to fungovat tak, ze se ti meni potrebna sila na ruznych povrsich (na snehu otocis volantem daleko snaz) a nejaky to cuknuti muzes cejtit tak maximalne kdyz vletis do diry. Problem je spis to, ze nez levnej FF volant, tak radsi bez FF. Je to o matrosi, umelohmorny ozubeny kola ti vydrzej tak jednu jizdu :roll:.
2sAdam: Vibrace != FF ;) Vibrační volant ti neklade žádný odpor. Pouze vibruje např. při jízdě na písku atd. ale otáčet s ním jde stále stejně bez nějakého speciálního odporu :)
Jo jinak to teda není on...mám ten první na té stránce.
No já jsem měl dva volanty bez FF. Nebyly špatný, ale už bych je nechtěl! Nedávno jsem si koupil Logitech Formula Force GP (červený s FF) a nemůžu si ho vynachválit. Pokud je nastavený FF na maximum, tak mi to připadá dost nereálný, ale pokud je na půlku, tak je to super. Je tam znát prostě všechno. Už si nedovedu představit RBR bez volantu s FF. Stál mě 18 stovek a na to co umí je to super cena 8-) .
Dnes volant bez FF nemá cenu.
Jde jen o to, jaký FF volant koupit. Buď máš hodně peněz a koupíš MOMO a nebo nerozhazuješ a koupíš slušný Formula Force GP nebo Trust.
Potom pokud si to v dobré hře vhodně nakonfiguruješ, tak to není o cukání, ale o setrvačných silách a simulaci povrchů.
Jaká je tuhost pedálů kladou taky nějaký odpor?Citace:
Původně odeslal Gordon
ne, nekladouCitace:
Původně odeslal Al2
samozřejmě, že kladou, jak bys jinak zajistil to, že se budou vracet do původní polohy ??? ...Citace:
Původně odeslal Al2
pokud to myslíš ironicky, tak jsi zapomněl na smajlíka :-) ...Citace:
Původně odeslal herma
Logitech Formula Force GP má brácha a za ty prachy je to dobrej volant,jezdilo se mi s nim pěkně a rozhodně sem nevypínal FF(btw má docela velkou sílu),s FF je to fakt lepší,alespoň pro mě určitě.
Tak na tohle bych asi neprisel vy dva budete asi pekni inteligenti. ;D Zajimá mě jestli jen slaby tak ze ani necitim ze to seslapnu nebo je to tuzsi nebo treba jak v aute brzda tuzsi a tak.Citace:
Původně odeslal sAd