Kto mate aku reviziu ? Či je zatial iba jedna ? aka 1.0 ? neviete kedy bude nejaka nova revizia ?
Printable View
Kto mate aku reviziu ? Či je zatial iba jedna ? aka 1.0 ? neviete kedy bude nejaka nova revizia ?
Podla inych for to vyzera len na jednu reviziu :-(
- aj ked na AMDMB chlapik s Epoxtechu sluboval nejake updaty v biose
No ja mam 1.0, a som s nou max. spokojny. A ci bude nejaka ina to neviem. Snad to zvysovanie VIO voltaze by mohli zapracovat aj do BIOSU, bez revizie dosky. Keby to islo, bolo by to super, a pomohlo by to tym, ktori s tym maju problem. Ale ja to nie som .. ;D 8)
Kurna keby to malo aj VDD regulator v Biose.
...je udajne nutna mirna zmena v PCB, jinak je i revize 1.1, ale fakticky se to lisi akorat ve stitku ;-) a jedny drobnosti, bohuzel si uz nevzpominam v jaky, :-D ale v PCB a moznosti o/c jsou totozny. Vdd ale urcite pridaj, v nejake dalsi revizi - sem zvedav, kolik tomu daji...
Podle mě to zas není takovej trabl napájet jeden odpor (kdo chce jít přes 200FSB). Určitě se vyplatí, už je objednaná 8-) 3450,- plná cena oooo neberte toooo! 8)
Konecne jsem se dockal a mam ji i JAAAA! ;D
Je to revize 1.1, uvidime cim se lisi, zatim vse vypada OK 8)
Tak včem je ta jistě převratná změna????????????????????,
Citace:
Původně odeslal rehor1
To by som aj ja rad vedel
Taky mam revizi 1.1 ale v cem je rozdil tak to newim pac nemam moznost porovnat :(
Mne doma na stole lezi 8rda+ :-D ale este neviem aka revizia dufam ze to je 1.1 aj ked zatial neviem ake su tam rozdiely ??? .
Dnes som si doniesol 8RDA+ a je to rev 1.1. Cez vikend otestujem...nahodim tam 2x256 DDR400 (DDR333 Samsung C a DDR400 Samsung D) - ta druha pamet dufam ze zvladne to co ta prva ;).
Nechysta sa Epox vydať verziu s Raidom alebo S-ATA ?
no to newim zhe pac ty ''D'' sou docela šméčka taky sem je melCitace:
Původně odeslal GABO
no ja mam ted rev1.1 a Samsungy 333 C a zadna slava :-( pri default 166Mhz si o necem jako 252 CL2 muzu nechat jen zdat. S vyssim FSB to zatim nevypadalo extra stabilne :| :-(Citace:
Původně odeslal rombo
no musim to asi este poladit....
btw kolik davate stavy pametem. ja 2.77. tech 2.9 tak mam strach rvat....
Včera mi z CC přišla rev. 1.1,ale jestli je lepší než 1.0,nevím,protože jsem ji ještě nezapnul a 1.0 nemám... ;D ;)
Hmm, tak ja mam tez revizi 1.1, 256MB OCZ DDR333 Performance Series, pameti casovani 2-2-2, default voltage, FSB 166 a pohoda jahoda, strop pri techto hodnotach je kolem 190 MHz. Nemluve o Palominu AGOIA 1600+, ktere bezi na 2100+ rock stable na default voltazi. Musim se zminit o shitu ASUS A7N8X DeLuxe, ktery jsem mel predtim. Procesor bez zvyseni voltaze pretaktovat nesel a stejne byl nestabilni, ASUS je dnes proste na h*v*o.Citace:
Původně odeslal jedik
Snad pošlapoufajn 3x RDA+ rulezz. Jinak jsem take uprchlíkem od Via 266,333,400.. :-)
Kde jste koupili revizi 1.1.? a Kdy myslite ze bude nejaka dalsi?
EpoxTech ji slibuje "pryyy" kolem brezna ale kdo vi....Citace:
Původně odeslal Octopuss
Jo a nevím,jestli je to u desek rev. 1.1 pravidlem,ale taky jsem se dočetl,že je moc důležitá revize samotného Northbrigde-a tu mám prý lepší-A3.
2Jedik: Ja do RAM pustam tych 2.9V bez problemov, a ani sa velmi nehreje cca. 40C pri 200 FSB ... nevidim v tom ziadny problem pustit tam tych 2.9V ... ;D
tez uz to to nich hulim 2.9 ;) ale furt nepomaha :(Citace:
Původně odeslal Pepone
2Jedik: Hmm, asi nic moc ten tvoj kus pamete .. asi budes musiet vymenit za nieco ine, ked chces ist vyssie .. ;D
prb je ze ani anychro nejde vic :((((( takze pametma to snad nebude :)Citace:
Původně odeslal Pepone