Koupil jsem tyto brýle, prý se mají stáhnout nejnovější ovladače.
Mám GE FORCE 2 Ti a při instalaci píše, že není kompatibilní s mým graphicboard. Jsou potřeba nějaké ovladače? Když jo, tak odkud, nemůžu nic najít.
Printable View
Koupil jsem tyto brýle, prý se mají stáhnout nejnovější ovladače.
Mám GE FORCE 2 Ti a při instalaci píše, že není kompatibilní s mým graphicboard. Jsou potřeba nějaké ovladače? Když jo, tak odkud, nemůžu nic najít.
nj Elasa uz zanikla, takze s podporou asi nepude zrovna dobry :( Ale mely by fungovat s referencnima ovladacema dodavanyma na CD.
To mi došlo, že zanikla, ale s referenčníma to píše něco jako že nepodporujou tento GRAPHICBOARD a instalace se ukončí.
nemusi ty bryle podporovat graficka karta? rek bych, ze pripojit je jen tak k necemu nepude
jj chce to totiz ovladace ke graficky karte ELSA ;D
A tu asi nemas ;)
presne:Citace:
Původně odeslal DeeKay
¨
although Elsa will not guarantee that it will work on boards from other manufacturers
EDIT: i kdyz jsem je mel na ocich u kamose (GF2MX200 noname)
daso: Ono to pujde ale mozna bude chtit flashnout BIOS z naky ELSY a nahodit ELSAcky drivery
ja jsem hned nevedel o co jde (moc do ty virtualni relity nedelam ;) )
ale je pravda, ze na ty GF frcely...co je ale opravdu nutny je supr monitor (100Hz a vic-ty brejle by meli frcet az do 140Hz)
...no ja mel taky brejle od elsy, ale byla k nim jeste takova karta odkud si to propojil externe s gk... frcelo mi to s asuskou gts. jinak 100hz je naprosty minimum, chce to tak tech 140-160hz a kdyz je to jeste na nakym "kine" tak tim lip... na moji 17-ce pri 120hz to bylo jakztakz...
jenze jaka 17"ka dela 120Hz pri rozumnym rotliseni.moje teda ne.zkousel jsem to ale na Nokii pri 120Hz a to je fakt minimum (120/2=60Hz!)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
...treba ta moje jo 8) a umi i 130...Citace:
Původně odeslal daso
Millisx: zkus si stahnout tyhle ovladace od nvidie. S jejich starsi verzi mi bryle fungovaly. Tuhle verzi jsem ale nezkousel.
http://www.nvidia.com/view.asp?IO=3dstereo_30.87
Ak ti to este npojde tak sa ozvy :idea:
ja si tyhle ovladace ztahnul!ale nikde jsem nic nenasel po instalaci!nejaky nastaveni,nebo neco! ??? Poradte,jak se to zpousti!