TB B0 jen na 1900MHz?!?! Prece nemuzu mit takovou smulu :-(
Dneska jsem si ho koupil...a na moji desce nejede vic nez 1900 MHz. Navic dela problemy i pri nizsich frekvencich s nasobicem nad 11,5... prosim muzete mi poradit, co s tim? meli jste nekdo podobny problem?
To prece neni mozne, abych mel takovou smulu :-( ???
A to mi to na tach 1900 drčzi jen s 1,7Vcore :-(
Re: TB B0 jen na 1900MHz?!?! Prece nemuzu mit takovou smulu
Citace:
Původně odeslal gregorius
Dneska jsem si ho koupil...a na moji desce nejede vic nez 1900 MHz. Navic dela problemy i pri nizsich frekvencich s nasobicem nad 11,5... prosim muzete mi poradit, co s tim? meli jste nekdo podobny problem?
a co je to za serii ???
Citace:
Původně odeslal gregorius
A nejdes na to nejak moc hrr dneska sis ho koupil,treba trochu pomuze ho nechat par dni zahoret,nevim no. Ale ta serie J...jak rikaji ostatni mluvi taky za sve.
Ten procak mas jinac v deske MSi KT3Ultra jak mas ve svem podpisu,nebo nakou starsii ,co se tady nekdo zminoval KT266 nebo tak nejak...to se ptam jen tak pro zajimavost.
Citace:
Původně odeslal kayhak
A nejdes na to nejak moc hrr dneska sis ho koupil,treba trochu pomuze ho nechat par dni zahoret,nevim no. Ale ta serie J...jak rikaji ostatni mluvi taky za sve.
zahoret neni potreba ten muj jel hned jak jede ted :lol: 8)
neni J jako J
bohuzel se potvrdilo ze JIUCB je horsi nez JIUGB ted uz jsem zvedavej jen na A...
Citace:
Původně odeslal zap
Citace:
Původně odeslal kayhak
zahoret neni potreba ten muj jel hned jak jede ted :lol: 8)
neni J jako J
bohuzel se potvrdilo ze JIUCB je horsi nez JIUGB ted uz jsem zvedavej jen na A...
aha tak to potoom jooooo :wink: