dela si z nas microsoft srandu nebo co? prece nemuze nikoho nutit si to instalovat....neni na to treba nejaky zakon nebo co?
Printable View
dela si z nas microsoft srandu nebo co? prece nemuze nikoho nutit si to instalovat....neni na to treba nejaky zakon nebo co?
Vsak ani nikoho nenuti - nemusis pouzivat Windows XP a ked ho pouzivas, tak ho nemusis updatovat - je to tvoja vec...
povinny ?? nechapu :) kde se to pise ?
hmm, taky uz jsem to stihl najit. no je to zajimavy. ten clanek celej vypada jako by ho psali marketingovi agenti majkrosoftu..Citace:
Původně odeslal jedik
Ako skoro vsetky ostatne na zive ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Bud to psali primo Microsoftaci, nebo lidi, co pisou pohadky pro deti, je to psany jak pro debily :wink:
;D ;D ;D ;D ;DKód:...maji windows update vypnuto (spatne) nebo maji Service Pack 2 jiz davno nainstalovan (rozumne).....
O co ze se to jedna ? ;D Tak jsem nekdy asi ten spatny :lol:
Klid, to je jenom pro firmy.....Citace:
Původně odeslal Marty
Proste Ti nebudou delat support jak nebudes mit SP2.
Citace:
Původně odeslal Dawe
microsoft nakym firmam dela nakej support ? :lol:
Dufam, ze na Windows update sa bude dat odznacit checkbox s SP2 :wink:
Me se strasne libi jak vsichni na SP 2 nadavaji, ale jak jim nekdo necou naboura tak breci. Nevim jaky je problem instalovat SP2 myslim ze firmy meli dost casu na to aby si s dodavateli SW domluvili aktualizace SW ktery nejede.
Ja jsem instalaci SP2 odkladal take velmi dlouho. Ale pred mesicem jsem to zkusil, protoze widle potrebovali reinstall, tak sem si rikal, ze to treba ten SP2 spravi, ale nespravil. Tak jsem prozkoumal, co je novyho, zjistil, ze mi vsechno funguje a po format C: a instalaci widli jsem ho tam dal a vsechno je OK.
Ale spis doporucuju, abyste si nainstalovali XP s integrovanym SP2, nez instalovat SP2 na XPSP1, jednak v systemu nebude zbytecny "ServicePackFiles" zabirajici 500MB a druhak mi prijde, ze je to takhle lepsi.
tie "servicepackfiles" mozes zmazat ;) ale je jasne ze intalovat integrovany je o moc lepsie :)
No moment, smazat se muze "c:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$" ale "c:\WINDOWS\ServicePackFiles" ne. Nebo ano?
problem s SP2 je ten ze je nekompatibilni se spoustou aplikaci, takze prinejlepim musi uzivatel patchovat dane aplikace, nebo je prestat pouzivat nebo si zakoupit novejsi verzi (viz treba Winroute Pro 4.2.5 ktery nebeha na XP SP2 a jehoz nastupce je dle meho zbytecne monstrozni a mene prehledny, nehlede na cenu upgrade ktery je timto od M$ vlastne vynuceny)
Winroute? Myslis Kerio Winroute? Monstrozni a neprehledny? Jaks na to prisel? Mame 6.0.1 a spokojenost!!!! No jo, kdyz se v naky aplikaci zaseknes na jedne verzi, tak se nediv, ze mas problemy. Tos mohl mit i driv, za to by bejval ani nemusel mit vinu sp2.
Ja som mal po instalacii SP2 strasny traffic z internetu. Stale sa neco stahovalo a v dost velkom objeme, aj ked som cez XP-antispy vsetko "pochybne" zakazal. Teraz mam SP1 a traffic je par kilobajtov za minutu.
Přátelé, když jsme tak u toho SP2, mám trošku obecnější otázku.
Minulý týden si u mně kamoš skládal kompl a jeho rádce, kterýho si přizval, mu radil ať si dá rovnou WinXp se SP2.
Já jsem jim oponoval, že je to jenom pro Mrkvožrouty, že jedu už 2 roky bez jakéhokoliv SP v pohodě, ale o tom jsem nechtěl točit.
On mi na to Staník řekl, že na ZIVE psali, ze kdyz nemáš žádný SP a máš velký HDD víc jak tuším 160 Gb, tak že prý se můžou pak na tom hadru stratit data, až se zaplní do plna. ???
Tuhle novinku jsem slyšel fakt prvně a nějak mi to zavání MRKVO-marketingem. :?
Rád bych se zeptal, jestli je na tom špetka pravdy, protože hodlám kupovat velký disk (IDE), ale SP ani 1,ani 2 pořizovat nehodlám.
Díkec
jasne :-) kdybych se ridil tim co kde psali....Citace:
Původně odeslal Lord Owl
staci kdyz si ten disk rozdelis treba 2*80GB. ja ted jedu na SP1 a mam +- 30/10/100/100 GB oddily na 250GB hdd a v pohode...
Precitaje si o tom v sekcii HDD... Treba aspon SP1. Bez toho ti nepomoze ziadne delenie disku.
Uff, tak že na tom něco pravdy je.
No tak to si koupím HDD 120 Gb, páč SP1 nebo 2 jedině přes mou mrtvolu.
Zkouška mikrofonu:
A nedá se to oblbnout (nahradit) třeba jednou dvěma záplatičkama :?
Funguje vam teda v XP SP1 windows update?
sp1 bych se instalovat nebal, to spis ten sp2, s tim sem uz problemy melCitace:
Původně odeslal Lord Owl
dyt pisu ze mam sp1 :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
mam to vypnute, takze nevim, a zapinat to ani nebuduCitace:
Původně odeslal howard
Já teda nevím co se vám zdá špatnýho na SP2 ???
Já sem se s žádnou nefunkčností aplikací nesetkal. Jediný co sem hned udělal, bylo povypínání centra zabezpečení, firewall, aktualizace.
Jinak opravdu žádný problém.
Nechápu důvod proč si někdo nechce instalovat ani SP1, to mi fakt nejde do hlavy.