02/2005 Záleží na tom jaký USB Hub.Od jakého je výrobce?
Já myslel že je to u hubů něco jako u klávesnic-chceš-ly ušetřit klidně kup levnou genius nebo Chicon a nekupuj drahé Microsoft a Logitech.I ty levné jsou kvalitní a vydrží a stačí a nic nepoškodí-to jsme si vždy myslel.
Zdravím.Potřebuju vaše názory na USB hub.Je jedno jaký koupit?
Nechci aktivní,ale pasivní.
Chci aby byl malý,skladný a ne moc drahý.
Rozhodoval jsem se pro HAMA USB2.0 HUB,4xport pasivní.
Kolem 230kč stojí-tak jsme ji koupil.
Má přep.ochranu.
Mám aktivní u stol.pc ale k notesu jsem chtěl malinký a pasivní.
Připojím tam pouze usb klávesnici Chicony a usb myš Logitech.Tot vše,maximálně tam možná připojím ještě jedno-tedy celkem třetí nenáročné zařízení.
kamarád má myš od Hamy,repro a jiné a je s tím spokojen.
za to na webu pctunning mě jeden člověk nejdříve psal že je to docela jedno ale pak zas napsal ať se Hamy zbavím že ji nevěří.
Tak mám tento hub Hamai odložit avzít zbytečně další peníze-holt těch max.500kč mě nezabije,ale je to zbytečné.Ale zas na druhou stranu nechci aby Hamy byl krám kterj poškodí drahý notes i případně klávesnici a drahého myšáka.prosím o názory a rady.Díky.
Jsem z toho úplně... :?: ??? :|
Re: 02/2005 Záleží na tom jaký USB Hub.Od jakého je výrobce?
Citace:
Původně odeslal Luk
za to na webu pctunning mě jeden člověk nejdříve psal že je to docela jedno ale pak zas napsal ať se Hamy zbavím že ji nevěří.
to ze jeden clovek ("nekdo") rekne, ze znacce XYZ neveri, je pro tebe duvod tu znacku nekupovat?
funguje ti ten hub? splnuje pozadavky?
hovoril jsi o prepetove ochrane.. on je napajen externe, ze potrebuje prepetovou ochranu? myslim ze ne.
ja osobne mam 2.0 hub UpSpeed (noname ;D) . http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=49513 ... je malickej, v pohode. akorat nebyl problem u nej ulomit mini-B konektor, takze jsem si ho musel pripajet (reklamace? ;D) ..
asi tak.
Díky.Alespoň nnějaké odpovědi my dnes zlepšily náladu.
Jo je to pasivní HUB HAMA USB 2.0,4x port USB,údajně přep.ochrana malý kompatní hezký ve stříbrném provedení za myslým si solidní cenu kolem 230kč s dph možná stál o malonko více.Díky za potěšující názory.On je ten člověk z diskuezí PCTUNINGU dosti zběhlý v hw a každému i mě poradil vždy dobře a rozumí hodně notebookům.A řekl něco jako když už pasivní hub tak nikdy Hamu-radši ne,té mocc nevěřím.To bych se asi bál připojit k notebooku.
TZV:naznačoval že si mám radši sehnat jiný,nějaký značkový.něco best.
A teď vážně?
1) Mě vyhovuje,ale jsou i ty levné obyč.Hama věci dělány podle nějakého standartu a jsou natolik kvalitní aby to nebyly největší krámy a ihned neodcházely?A v případě že půjdou nemůže být blbě udělán a více mě zatěžovat usb port v pc do kterého je připojen,v nejhorším mě nějak poškodit usb port na zákl.desce/desku samotnou?
Vím že se blbě ptám,ale notebook nový kupovat nemusím,dnes u nás hořelo viz: Stodůlky.Všude ve zprávách můj barák.
U mého kámoše ve 4patře.Chudák Petr-už nemá pokoj ani vybavení ani své dvě tolik oblíbené 2pc už nemá.Přišel skoro o vše.Tímto chci také říct že je to hrůza,chudák kydž jsem ho pozoroval jak chudák probírá před barákem své ohořelé věci-bylo mě vážně do breku :? :roll: .
Jinak máme hlin.zásuvky rozumíte někdo tomu?Ty jsou všude u nás v okolí a ve většině panelácích které jsou starší ale také jsou v panelácích kde nenenachaly lidé dělat nově zásuvky nebo rovnou celou elektřinu.
2) Prý jsou dobré měděné,když si to necháme udělat jen ve svém bytě a sousedi budou mít ty staré hliníkové pomůže to ,bude větší jistota že zas nebude nějaký zkrat,či tak něco podobného?
I když Petr byl koumák arád se štoural v elektru a dělal vychytávky-POZOR vy šťouralové-teď se ho zastanu on věděl co a jak měl na to školu a skvělou praxi a rozuměl tomu a věděl co si může dovolit,nabyl to amatér studoval střední a vysokou školu se zaměřením na elektro abyl to i jeho koníček.Rozumí tomu.Prostě já to tipuju že todle se občas po delší době stane u nějaké té zásuvky z mnoha a mnoha zásuvek.Snad mám pravdu a není tomu jinak-nějak hůře.
Zatím vy -experti a jen doufám v dobré rady a věřím že jsou tu lidé na hw aelektro vůbec-vzatí.Čau a mějte se....