co jsme nasle byli bud nefunkcni, nebo byl poskozeny stazeny soubor... pomuze mi nekdo?
Printable View
co jsme nasle byli bud nefunkcni, nebo byl poskozeny stazeny soubor... pomuze mi nekdo?
www.matrox.com ???
Jestli to někoho neurazí, tak sem hodim i link 'pro blbý':
http://www.matrox.com/mga/support/dr...atest/home.cfm
;D
Uplne nejvic lamaproof je tohle :lol:
ftp://ftp.matrox.com/pub/mga/archive...xp_592_006.exe
prominte ze to napisu takhle, ale jste fakt hlupi...nechci aby se to nekoho dotklo, ale jel jsem zrovna v 640*480*2 BARVY a tohle je i pro hardcore lidi docela sadomaso zazitek...tak mi vlezte nahrb s nejakyma pripominkama.. matrox stranky jsou uspusobeny na 1024*768 a tim padem se mi tam spatne hledalo... nez jste se ale stacili "rozhoupat" sem se dopracoval k tomu co jsme potreboval.... (mezitim jsme se dostal ke 3nefunkcnim a 1, ktere nesli stahnout(primo na matroxu.. nejake univerzaly) )
kazdopadne diky za ochotu.. uz to jezdi :)
:-o proboha, co to používáš za OS, žes nejel ani ve VGA módu ???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
připomínky - nic ve zlým, mohs to napsat rovnou ;-)
mno nevim proste se to neka zepsulo a ja z toho potreboval ven a byl sjme rad, ze jsem byl vubec schopen zalozit DRED :)Citace:
Původně odeslal no-X
Nenapisal si ani ze mas problem lyzovat po nete (kto by to od niekoho na fore ocakaval?), ani ze potrebujes priamo link na driver.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Dostal si nakoniec presne co si chcel bez toho ze by si to jasne napisal. Neviem preto preco tym dvom nadavas.
A jedine no-X -ov prispevok by sa dal brat ako "pripominka", ale aj to iba ak je clovek vztahovacny.
Docerta, a zase som ten jediny sprosty ja... :-(