Nasiel som zopar utilitiek pod Linux, ktore dokazu vyhladat aj Ap-cka so skrytym SSID - napr. kismet.. ale pod windozami nejde nic take podobne.. alebo som zle hladal?
Printable View
Nasiel som zopar utilitiek pod Linux, ktore dokazu vyhladat aj Ap-cka so skrytym SSID - napr. kismet.. ale pod windozami nejde nic take podobne.. alebo som zle hladal?
Záleží na tom, co za WiFi kartu máš. Pokud podporuje pod windows RFMON (monitor, passive) mode, tak to jde - nejlépe CommView for WiFi od Tamosoftu nebo AiroPeek/SE/NX od WildPackets.
Podporované jsou jen PCMCIA/PCI WiFi 802.11b, 802.11a/b/g s určitými chipsety.
ved prave - podporovane chipsety.. na mojej PCI karte mam chipset Broadcom a vyzera to tak, ze s nim vela hluku neurobim. :-( aj by som kupil nejaku PCMCIA kartu s Orinoco chipsetom, ala mala by mat konektor (MC) na ext. antenu.. nejaka idea?
www.netstumbler.org ?
nepomuze uplne se vsim, a taky se chova trosku ruzne s ruznymi kartami
netstumbler mam uz celkom precitany.. s broadcom chipsetom funguje ako tak spolahlivo.. ale na skryte AP je kratky.. potrebujem poradit nejaku vhodnu kartu na taketo ucely (sniff) s dobrym chipsetom (Orinoco, Agere ???)
Linux a hocico s Prism2/2.5/3 chipsetom alebo napr. aj Lucent Orinoco (do notebooku mam Orinoco Silver).
a co tato karta - Z-COM XI-330 PCMCIA ? ma to Prism 3 chipset.. je to sice len 11Mbit, ale hadam by to malo na tie skryte AP fungovat..Citace:
Původně odeslal Rainbow
Jen tak pro informaci, co si predstavujes pod pojmem "skryte AP" ?
Nejde mi o to co rika kde teorie, jde mi o to co si myslis ty, a jestli myslime oba to same.
pre mna skryte AP je take, ktore nevidim, resp. nema povoleny broadcast SSID..
Dovolil bych si varovat vas proti chipsetu Prism 3 - sou s nim akorat problemy, s hostap to nefunguje jak ma... Radeji bych vzal XI-325H, je to osvedcena kvalitni karta s Prism 2.5Citace:
Původně odeslal stanley
Jinak: podarilo se nekomu s hostap ovladaci v managed modu pripojit se na AP, ktere ma skryte ESSID? iwonfig wlan0 ap <MAC> se sice provede bez chyby, ale doporucene AP nenastavi.