ako odstranit prebliknutie pri zapinani videa?
Od kedy som vymenil GF za Radeon neviem sa zbavit jedneho hnusneho problemu. Zakazdym ked zapnem nejake video mi preblikne monitor, a asi 2 sekundy mu trva kym sa obnovi. Robi sa to len vtedy ked mam pripojeny TV a nastavene theater mode. Na Nvidii som nikdy nic podobne nezazil a pekne mi to zneprijemnuje zivot.
Re: ako odstranit prebliknutie pri zapinani videa?
Citace:
Původně odeslal Branik
Od kedy som vymenil GF za Radeon neviem sa zbavit jedneho hnusneho problemu. Zakazdym ked zapnem nejake video mi preblikne monitor, a asi 2 sekundy mu trva kym sa obnovi. Robi sa to len vtedy ked mam pripojeny TV a nastavene theater mode. Na Nvidii som nikdy nic podobne nezazil a pekne mi to zneprijemnuje zivot.
To mi delalo na R7500 na ntb taky, zkus jine ovladace.
Citace:
Původně odeslal Marty
To mi delalo na R7500 na ntb taky, zkus jine ovladace.
samozrejme to mi napadlo ako prve, skusil som uz viacero, ani najnovsie nepomohli
Citace:
Původně odeslal Branik
bohužel když mam připojenou TV tak mi to dělá na R9700 s jakýmikoli ovladači také..... ale jen na theater mode
(naštěstí to pro mě není životně důležité a TV mam připojenou občas)