Chtel bych se zeptat proc mi nezobrazuje ovladac graficke karty teplotu jadra a pameti, pritom originalni program ktery je na tom samem CD ukazuje teplotu jadra i pameti dik za odpoved
Printable View
Chtel bych se zeptat proc mi nezobrazuje ovladac graficke karty teplotu jadra a pameti, pritom originalni program ktery je na tom samem CD ukazuje teplotu jadra i pameti dik za odpoved
...mozes nahodit sreen z toho originalneho softu ??? lebo co som cital tak ASUS 9999LE by mala mat temperature monitoring disabled
ten isty problem mam aj ja na 9999GE teplotu vidim iba v Asus Smartdoctore...
Da sa to nejako zapnut v biose ?? aby som to videl v Ovladacoch ?
To vypada na specialni cidlo primo od Asusu, takze to ovladace asi nepoberou nikdy.
Me napr. moje byvala Asuska ukazovala teplotu jen v ovladacich.
...no skor ako cidlo by to mohlo nejakou "specialitkou" v biose (ako ma Asus v pripade nVidia kariet vo zvyku :roll: )Citace:
Původně odeslal Masster
Ano ale kde ??Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
uz to riesim aj tu
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=855533#855533
Ja bych prave moznost, ze je to v biosu vyloucil. Na FX5900NU jsem vystridal dost biosu, od Asusu jich bohuzel tolik nebylo a ve Smartdoctoru jsem tam nikdy nic nemel. Pak jsem mel V9999 2DT a ta ma PCB shodne s tim od nV a v Smartdoctoru samozrejme opet nic.
...no tazko povedat kde, ale snad sa casom riesenie najdeCitace:
Původně odeslal Champion
BTW: fakt napad riesit tu istu vec v dvoch dredoch :roll:
Ja ted resil podobny problem s ASUS 6800, ktera taky nikde neukazovala teplotu. Bohuzel ani v ASUSí utilite. Navic mela HW lock na OC.
podobne to mam aj ja s Gigabyte 6800 GT, v jejich dodavanem softu se teplota ukazuje 52 klid 71 zatez ale v ovladacich ani v riva tuneru se nezobrazuje a ani nepodarilo nejak aktivovat :( nevim jak na to...
Mam taku otazku ktora zo 6800 AGP sa oplati najviac kupit a teda sa da aj vyhodne prerobit ako to bolo u staryxh 5900XTciek na 5950 u ??
to si sa nejako netrafil, nakupna poradna je tuCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=66698
Jop uz som si kupil iny threadCitace:
Původně odeslal Champion
Dalsi program v Ktorom vidim konecne teploty je Speedfan 4,23 8-)Citace:
Původně odeslal Champion
cim prosim ta taktujes tu LE? dik mne sa v driveroch neda. ked dam test hodi ze zle. diky moc
Riva tuner (trebas) http://downloads.guru3d.com/download...d49e3dcfc0e6aa :wink:Citace:
Původně odeslal port777
jasne ze riva tuner ako som asi odomkol pipky ze? ale v tom sa to neda.
vyjadřuj se přesněji...ne, že se to nedá..ale neumíš to. :wink:Citace:
Původně odeslal port777
Dá se to, uz se to tu zase resilo v mnoha threadech. Musis do nastaveni POWER USER (riva tuner) =>Disable internal clock test!!!!!
prosim prosim podrobne popisat postupcek dakujem pekne.
Sakris, uz sem to tu psal nekolikrat.
Riva tuner => Power user=> Riva tuner 2.0 RC 15.5\NVIDIA\Overclocking
položka =>DisableInternalClockTest=>klikni do okynka v pravo a zapis tam cislici 1
Tím by mel být Interni test kteri ti brani v dalsim zvysovani frekvenci vypnut. Dale uz budes omezen jen kartou, kolik bude zvladat.
dakujem velmi pekne. mas u mna pivo.
Jasna. kdyby ti kolisal vykon, nebo neco, tak pisni SZ.
for admi and mod: Nechcete nekdo udelat FAQ: RIVA TUNER (power user)? Je tam spousta dost uzitecnyho nastaveni, ktery by dost bodlo ostatnim, a nemuselo by tu byt tolik zbytecnejch threadu o tom samem.