Mam desku od Epoxu 8K9A2+ , ale kdyz jsem koukal do biosu, tak je tam moznost nastaveni AGP pouze : 1x, 2x a 4x. Pritom vsude je napsano ze deska podporuje AGP 8x. Stejne tak Sandra otestuje AGPcko pouze jako verzi 2. Chce to novej bios nebo co??
Printable View
Mam desku od Epoxu 8K9A2+ , ale kdyz jsem koukal do biosu, tak je tam moznost nastaveni AGP pouze : 1x, 2x a 4x. Pritom vsude je napsano ze deska podporuje AGP 8x. Stejne tak Sandra otestuje AGPcko pouze jako verzi 2. Chce to novej bios nebo co??
NIe je to tak ze najprv tam musis mat kartu ktora podporuje AGP 8X ale to dnes aj tak zatial nevyuzies !!
Takze kdyz tam strcim kartu ktera ma AGP 8x, tak se ta moznost v biosu objevi a Sandra by mi mela potom napsat ze je to AGP verze 3.0, jo?? Proc bych to dneska nemel vyuzit?? Karty s AGP 8x se prece delaji uz davno....Citace:
Původně odeslal cox
2Skeleton : To AGP 8x fakt vobec nevyuzijes je to narast vykonu max 2 - 8 %. To za tie peniaze vobec nestoji...
Tak rozmyslaj ze ked uz mas dnes 128MB karty tak co este xces pchat do RAMKY ??
2cox> hm, to mas asi pravdu.....kdyz uz mas tu samou desku, nezkousel jsi nahodou tam vrazit nejakou grafiku s AGP 8x, jestli se v biosu skutecne objevi ta moznost AGP 8x ???
mam na tomhle Epoxu Radeona 9700 a jede to na 8x, ale z BIOSu zmizela moznost volby rychlosti :o
2DC přesne tohle mi to udělalo taky???? muzu to menit ve woknech!!! ale je divny jak funguje fast wire?? v biosu disabled a ve woknech on??? tak si mam vybrat???