-
ASUS A7V133
Našel by se prosím někdo z Prahy kdo má tuto desku ??? Mam problem s BIOSem ... deska mi naběhne jenom s CPU Athlon XP 1600+ ( 1400 MHz ) a to na frekvenci 1050 MHz ... když nastavim na tomto CPU jinou frekvenci tak se počítač sekne a musim CLEAR CMOS. Deska je dělaná pro CPU AMD Duron Athlon od 550 MHz ale když ji osadim 700 nebo 750 Duronem tak se ani nehne ani nepípne. A když už tam dám toho Athlona tak mi nenabootuje prostě mi najde Promise řadič ( onboard ) detekuje že tam nic neni a potom se sekne. Rozsvítí se klávesnice a pomůže jenom tvrdý restart. Pokud někdo z Prahy máte tuto desku potřeboval bych zda by to bylo možné ji k Vám přivěst a vypůjčit si na chvíli Váš BIOS. Pokud by deska s Vaším BIOSem nedělala problémy tak potom pomocí Vašeho BIOSu Flashnout. Takže pokud by byl někdo ochoten mi pomoct byl bych velice rád. Předem děkuji :)
Freeze
-
No tak to máš teda problém! :?
Tyto desky jsem před nějakým časem zasílal na inzeráty a při té příležitosti jsem je testoval.Nenastal vůbec zádný problém :o Radil bych ti toto: stáhni si z Internetu nový BIOS nehrej ho na FD a zajdi sním do nejaké prodejny s elektronikou ( která vlastní prográmator ) a nech si ten novej BIOS napálit do FLASHky. Cena je cca (taky na Ostravsku 20Kc). Pokud ti toto nepomůže tak ti pomáhej pán Bůh!!! ;D
-
BIOS
O.K. ... já jsem otom přemýšlel ale nevěděl jsem kolik to stojí a kdyby to byo drahé jak mi pár lidí řikalo ( cca 1000,- ) tak to se mi nechtělo vyhazovat pokud by ta deska měla vadu jinde ale pokud je cena opravdu tak nízká tak to bude SUPER a třeba to ještě pojede ... DIX za info
Freeze :)