Chcel by som kupit tento zdroj do zostavy ( A64, nforce4, 2x512mb ram, 2x200GB hdd, GF6800 ... ) , ale je to dost velka investicia, tak by som sa chcel najskor poradit. vopred dik
Printable View
Chcel by som kupit tento zdroj do zostavy ( A64, nforce4, 2x512mb ram, 2x200GB hdd, GF6800 ... ) , ale je to dost velka investicia, tak by som sa chcel najskor poradit. vopred dik
je to good zdroj, ale myslim, ze by ti to utiahol aj tvoj aktualny...
Mal by to utiahnut aj ten stary, ale...
Ja mam tiez Enermax 365 a na mojej zostave som si vypocital, ze zerie priblizne 300 az 325W. Pri tejto zostave mi moj zdroj piska a je to dobry humus. Takze radsej nieco vacsie, ak nemas hlboko do kapse.
mam taky doma noisetaker 420W
tichej je dost, mam vodnika, vim co povidam
jsem s nim naprosto spokojenej, paradne drzi hodnoty!
je stabilni, ma spoustu ochran a strasne moc kabelu
ma rekukci z 24pin=>na 20pin, samostatnej 4pin konektor
No já mám daleko náročnější sestavu a nic mi nepíská, pochybuju že by to bylo snad zátěží na ten zdroj :wink: zkoušel si jinak zapojit 12V větve? pokud je nějaká nezatížená, tak to může dělat cvrlikavé zvuky.Citace:
Původně odeslal Toxic
Koupil jsem Enermax 420W noise taker, a když jsem ho zapnul, tak mi vzadu ten 8 cm větráček cvaká, sice hodně slabě, ale mám tichý komp a jde to slyšet. Je to spíš noise maker než noise taker :-)
Tak se chci zeptat, jestli to dělá i ostatním?
Napadlo mě, že jsou tam buď nějaké divné ložiska, nebo je ten větráček regulován pusně a tím by se vysvětlilo to cvakání.
taky mi vetrak kdyz bezi pomalu v mym noisetaker475 nejak divne cvaka/chrochta :-(Citace:
Původně odeslal stavi
Šel bych do něj znovu. Fakt spokojenost. Není vůbec slyšet a NECHROCHTÁ. :-)
Me taky, kdyz se vypne a bezi ty 2 minuty 8cm vetrak na slabe otacky, tak to v nem cvaka. Zacal to delat az ted v posledni dobe, mam ho rok. Zrovna sem chtel zakladat novej thread. Nevite nekdo co s tim ? -> reklamace ???Citace:
Původně odeslal LookAS
a kdyz to normalne bezi, tak to necvaka?Citace:
Původně odeslal beerak
ne, vubec. to je tichej jak ma byt. jen kdyz se prepne do toho rezimu 2 minuty po off.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS