je to AOC 17KLR, zapnu komp a černo - komp běží. Vyndám kabel ke grafice a zandám a nic. Pak třeba po hodině komp zapnu a zase to jede. nevíte co to, že by špatný kabel? Dá se to doma nějak proměřit?
Printable View
je to AOC 17KLR, zapnu komp a černo - komp běží. Vyndám kabel ke grafice a zandám a nic. Pak třeba po hodině komp zapnu a zase to jede. nevíte co to, že by špatný kabel? Dá se to doma nějak proměřit?
Nevim, moc nerozumím tomu, co znamená komp jede, monitor ne. Projede POST a natáhne OS, nebo se to sekne na detekci HW, zůstane černý monitor a kisna jede tak, že to hučí a nic nedělá?
Jsou dvě možnosti:
1) Chyba monitoru - to se dá ověřit nejsnáze zapůjčením jiného
2) Chyba PC - viděl bych to jako pravděpodobnější - stávalo se mi to při nemocném motherboardu (kondíky), někdy stačil tvrdý reset, někdy bylo potřeba asi čtvrthodinové zahřátí + vypnutí a zapnutí. Taky je možné, že je špatný nebo slabý zdroj.
Ak Ti to urobi este raz, tak komp nechaj tak, nech "bezi" a monitor vytiahny zo zastrcky a potom ho opat zapni, malo by Ti to ist, takto, AOC maju dost problemov ale su aj lepsie kusy aoc. (ci je to problem elektroniky, si odpovedz sam)
Je to stopro grafickou kartou, zkoušel jsem ji v niném PC a to samé, občas běží, občas ne. Jinak tím, že comp naběhne myslím, že se rozeběhne hdd, je vidět že dioda bliká, ale monitor nesepne...
Ta graf. karta je INNO3D GF3ti200
No, ja mam tu istu graficku (len v starsom pc), a mozno Ti to robi preto lebo monitor zapinas (monitor sa sam zopne) sucasne so startom pc, tak ako som Ti napisal, problem by malo vyriesit odpojenie monitora (pri zapnuti) a potom ho po chilke zapnes opat (alebo len vypni monitor vypinacom pred startom ak je to mozne a potom opat zapni).