Čaf
Tak se mi to pořád nedaří potřebuji poradit jaké Drivery já mám 40.72 a ani bohového vobu dvou displejů mám zaškrklou :-(
Potřebuji mít výstup na monitor a na televizi součastně :)
Graf: MSI8870
System: Win2000 SP3
THX
Printable View
Čaf
Tak se mi to pořád nedaří potřebuji poradit jaké Drivery já mám 40.72 a ani bohového vobu dvou displejů mám zaškrklou :-(
Potřebuji mít výstup na monitor a na televizi součastně :)
Graf: MSI8870
System: Win2000 SP3
THX
pod W2k byl problém se dvěma monasama...ale s TVotem by to mělo fungovat normálně, zkus poslední verze detonátorů
Citace:
Původně odeslal Over
a poslední jsou ?? 41.09 ??? asi jo jiné jsme offic. nenašel uvidím stáhnu a pak řeknu jak to vypadá :)
Me to taky nejede :( , mam GF3 a nemuzu to dablovat, bud jede jedno nebo dryhy, ale soucasne ani tuk!!! ??? det 40.72
no nové ovladače jsou sice hezké ale fuknce dvou monitorů stejně nejede!! Tak nevím co to je za šit !! Dál jsem v nástrojích na pracovní ploše aktivovat podporu dvou zobrazeni - a stejně v záložce nview mám všechny volby proškrklé a nevyberu vůbec nic !!! tak to je tak akorát na dvě prdele !!! :?
na W98SE bez problémů...na XP jsem ještě nezkoušel(dám vědět)..možná je to problém NT sytémů a ovladačů
no já to spíše vidím na nějakou díru v detonátorech jinak si to ani nedovedu představit ale asi se podívám pořádně do registrů jelikož tohle se mě teda nelíbí !Citace:
Původně odeslal Over
no takže Dulaview už mě teda jede stačilo vypnout Pc a pak při startu bylo oznámeno že byl nalezen nový Hardware. a vše se nainstalovalo tak jak mělo a pak jsem to restartoval a vuala jedet oale je tu opět rpoblém když si chcu změnit na tom druhém monitoru volbu výstupu na TV tak to napíše
"při práci se souborem ovládacího panelu c:\winnt\system32\desk.cpl došlo k chybě." a tím se mi to celé zavře a je to zase nefunkční!!
aha tak po troše bádání jsem zjistil že tu chybu to nehodí jen u normy NTSC-M jinak to všude chybuje no snad to TV zkousne :)) vyzkouším až zítra dneska už to vzdávám :roll:
si děláš prdel ?... to je snad samozřejmost, že TV musíš připojit před tím, než zapneš PC a TVOUT ti na naší TV bude fungovat jen v normě PAL ;D
??? já mám TV pořád připojenou na počítač :wink: no nevím zkusím i tu NTSC protože ten PAL mi to nevezme a hodí to tu chybu s tím desk.cpl :-(Citace:
Původně odeslal Over
Citace:
Původně odeslal MrFann
zkus ti 41.09 ty vapadají celkem zatím asi nejslibněji :-)
A jaký máš na TV rozlišení - doufam že max. 800x600?Citace:
Původně odeslal KoNG
Tak me to pod XP chodi - rozsireni plochy, fpohode i 1024*768 je ta TV plocha. Ale zese mi nejde na TV maximalizovat prehlavac (mediaplayer) na full screen. Maximalizuje se jen to wokno a ve full se mi to pusti na monaku. Kdyz dam jako primarni TV, tak tam video neni videt vubec - jede to, ale v okne prehlavace neni nic videt. To samy i microDVD. Pod 98 je to fpohode, tak to sacuju na Detonatory. Paac se mi to povedlo rozchodit s TVtools, ale mel sem jen demo na 15minut.
PS: nevite negdo, cim muzou bejt zpusobeny trochu svetlejsi horizontalni pruhy pres obraz TV ? Testoval sem vsechny mozny nastaveni, ale byly tam porad.
GF3 klonovat obraz neumí, to umí až GF4. Zkoušel jsem tu fičuru i přes TVtool a obraz byl hodně bídnej.Citace:
Původně odeslal MrFann
rozlišení jsme neměnil ale uvidímpodívám se protože teďk ajsme se dopočítal že NTSC odpovída zhruba 1024x768 takže pokud bych tam mělo toto rozlišení tak pal nedám a nebo když dám tak se to zesype takže až přijdu domů tak se podívám :))Citace:
Původně odeslal greenhorn66
no takže prozměnu po restartu to už nejde ani v NTSC takže TV nefuknční :(
To mi nerikej ani ze srandy, to umela uz stara dobra 2MX. No jeste se informuju. :|Citace:
Původně odeslal Massaro
...jistě, GF2MX jediná v té době měla TwinView ... dva výstupa a pak už jen GF4Ti a GF4MXCitace:
Původně odeslal MrFann
..rozlišení nemá s normou co dělat, ale s TV-out chipem na grafice, jaké zvládá.TV musí být při startu PC zapnutá,aby jí mohla karta detekovat na výstupu.Citace:
Původně odeslal KoNG
Citace:
Původně odeslal Over
BTW: no to težko norma má s rozlišením co do činění a přesvědčovat mě nemusíš já v tom dělám a vím voco GO (a navíc jsme si to přepočítal dle daného řádkování pro danou normu) je pravda že i čip to může ovlivnit ale stejně mě to nejede, ale řekl bych že to je chyba tedonátorů tak na 80% ikdyž přepnu na TV všechno odklepu OK_ tak se stejně na TV nic neděje a při zpětném pohledu na nastavení není vybrané žádné zařízení je tam tzv. bíle okno bez výběru :| takže jasnej BUG v detonátorech ale i možnost je že to W2000 nezvládají :-(
over má pravdu s tím max. rozlišením na chipu TV u mýho Gaina je uvedeno - max. 800x600 - podívej se do specifikace. Jinak bych komplet odinstaloval grafiku a potom při instalu bych se pořádně podíval na nastavení nView (samo že pokud ho máš součástí instalace). jak už je tady několikrát psáno: instal nView - připojit TV - restart - nastavení zobr. - monitor 2 jako primární (mě ani nejde víc než 800x600 - na pevno)- upřesnit - analog. monitor (nebo TV) - system PAL B (třeba Belgie) - restart - hotovo 8) . Vždy když připojíš TV před zap. nebo restartem tak ti hodí hlav. plochu na TV jinak normálně na monitor.Citace:
Původně odeslal KoNG
A přes co to máš přesně zapojený?
No já si stím už nějaký ten den hraju a stejně jsme se k ničemu nedostal!Citace:
Původně odeslal greenhorn66
Zapojené to je přes CINCH a TV je zaplá při startu PC a stejně nic
no nic vzdavám tu snahu kolem počkám na Nové detonátory jelikož tady s těmito to fakt nemá cenu :-(
Sorry,ale víš určitě že je to Video - in cinch?Citace:
Původně odeslal KoNG