Otázka ohľadne BOX chladiču P4
Kúpil som Intel Pentium 4 3.0GHz HT so 478 socketom.k nemu bol zabalenú originál Intel Box chladič. Na spodku toho chladiča je taká akáasi gumená okrúhla nálepka,ktorá presne doleiha na prcesor zabudovaný na doske. Mám tu gumu odlepiť a naniesť termopastu,alebo slúži tá guma ako lepší vodič tepla?
(PS: veľmi ťažko sa strháva,teda asi tam má zostať,ale predaa...)
THANX ???
Re: Otázka ohľadne BOX chladiču P4
Citace:
Původně odeslal Worko
Kúpil som Intel Pentium 4 3.0GHz HT so 478 socketom.k nemu bol zabalenú originál Intel Box chladič. Na spodku toho chladiča je taká akáasi gumená okrúhla nálepka,ktorá presne doleiha na prcesor zabudovaný na doske. Mám tu gumu odlepiť a naniesť termopastu,alebo slúži tá guma ako lepší vodič tepla?
THANX ???
Ta seda "guma" je teplovodiva pasta ... Intel aj AMD taku davaju na box chladice.
To Pyro: Intel-a len tak lahko neznicis :-)
Re: Otázka ohľadne BOX chladiču P4
Citace:
Původně odeslal Mtex
Citace:
Původně odeslal Worko
THANX ???
Ta seda "guma" je teplovodiva pasta ... Intel aj AMD taku davaju na box chladice.
To Pyro: Intel-a len tak lahko neznicis :-)
Intel má fakt výdrž!!! U nás na firmě jseme kupovali naráz 6 pc asi před 3,5 rokama ve 3. pc jseme měli atlon XP (polonio) a v dalších 3. pentia. Dneska máme už jen 4 pc z těch co jseme kupovali a jaký asi vydržely do teď 2 atlony chcíply ale za to pentia držej!!!!