-
(new?) chladič od AC pro socket A -- copper lite
-
No to uz predavaju resp. tento model je vonku uz dlhsie. Je celkom solidny, v podstate to ma FAN ako FAN3 / 3 TC a je dost tichy (po zregulovani na 7V doslova uplne tichy). Na Durone 1,2 GHz a 1,85V tu mam v Burne cca 46 C pasta AC - MX1.
Este ma aj dobre vyriesene uchytenie... :wink:
-
Je to uz skor menej horuca novinka, ja ho uz nejaku dobu mam a je super, tak ako pise GABO, vybone vyriesene uchytenie (dotahujes to srubkou a dost na tesno), je tichy a ma velky prietok vzduchu. Moje cpu uchladi na 48,5 °C.
-
nějaký nový poznatky ohledně hohoto chladiče?
Měl sem AC 2 rev2 (bez regulace) a ten ani po vylapování nechadil, tak sem pořídil nexus a ten s původním chladičem hlučí jak sviňa. Co taty tento, je lepší než než AC2rev2?
A jak jsou u něj hlučný ty ložiska? Mám doma jeden AC3fan a ten při otáčkách 1600 (podleMBM) začne dělat takovou meluzínu ???
-
origos od Nexusu je uplne k h.... ja som tam dal AC3 a zrazu TICHO a CHLAD :) co viac si moze clovek priat?
-
To uchyceni je opravdu uplne uchylny :roll:
A jinak, no ze by to nak extremne chladilo se rict neda a na klasickej vzduch je to obstojne tichy. Je nutno brat v potaz cenu, za tu je od Arcticu vzdy nejtissi chlazeni co sezenete. Ale ze by to byla lednicka, to zrovna ne....
-
No AC je stale o tom pomer cena, vykon a ticho..myslim ze konkurencia je v tomto mala.
CO sa tyka uchytenia je zle Dawe? Podla mna je ovela lepsie ako normal spona kde nemotorni uzivatelia dost casto vyskocia a poskodia dosku...takto na tom LIte staci len dostat sponu do ociek a zasrubovat... :wink: ale chce to cvik.
-
Citace:
Původně odeslal GABO
No AC je stale o tom pomer cena, vykon a ticho..myslim ze konkurencia je v tomto mala.
CO sa tyka uchytenia je zle Dawe? Podla mna je ovela lepsie ako normal spona kde nemotorni uzivatelia dost casto vyskocia a poskodia dosku...takto na tom LIte staci len dostat sponu do ociek a zasrubovat... :wink: ale chce to cvik.
Ano, chce to cvik. Slusne receno. A kdyz to davas do malyho casu a mas dlouhej sroubovak tak je to zabava cca na 2-3 minuty. A to se netyka jenom mejch levejch hnat.... Stejne mi neprijde ze by to melo nakej pefektni pritlak....
-
No k tomu pritlaku -> myslim ze je ako tak optimalny, mozno by mohol byt trosku lepsi.
-
Jak je na tom AC Copper Lite v porovnani s AC Copper Silent 2M na 2200 ot/min, tj chlazeni a hluk.
-
Citace:
Původně odeslal tomase
origos od Nexusu je uplne k h.... ja som tam dal AC3 a zrazu TICHO a CHLAD :) co viac si moze clovek priat?
dneska jsem na toho nexuse přilepil chemoprenem ten AC3 a zdá se to bejt OK :)
-
Citace:
Původně odeslal GABO
No to uz predavaju resp. tento model je vonku uz dlhsie. Je celkom solidny, v podstate to ma FAN ako FAN3 / 3 TC a je dost tichy (po zregulovani na 7V doslova uplne tichy). Na Durone 1,2 GHz a 1,85V tu mam v Burne cca 46 C pasta AC - MX1.
Este ma aj dobre vyriesene uchytenie... :wink:
jak se ti jevi ta pasta MX-1? me dost vytaci ze se neda ani poradne rozetrit (mozna ze na amd jde diky malemu jadru dobre, ale P4 - to je bes) ... stale radeji pouzivam silikonovou
-
Mno popravde je to des...rozotiera sa to hrozne...ale ked vytrpis tak je to OK. Sice prve tri dni som mal vyssiu teplotu, ale nakoniec sa ustalila na hodnote o 5C mensej ako ked som nasadil chladic -> takto to opisuje aj samotne AC.
-
nevite, kde by se dal sehnat v brne? ho nikde nemuzu najit v ceniku.
-
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
urcite je u tsbohemia, o jinem obchode v brne nevim
-
Citace:
Původně odeslal GABO
Mno popravde je to des...rozotiera sa to hrozne...ale ked vytrpis tak je to OK. Sice prve tri dni som mal vyssiu teplotu, ale nakoniec sa ustalila na hodnote o 5C mensej ako ked som nasadil chladic -> takto to opisuje aj samotne AC.
uff, tak na to nemam nervy ... :roll: pripomina mi to pastu co dava intel ke svym Xeonum
-
No Barone nie si sam..na druhu stranu tie velke balenia pasty sa predavaju celkom dobre a ludia moc neprudia...vraj aj po dlhsej dobe ma pasta dobre vlastnosti a je stabilna..tak neviem.
Ale je fakt hruza ako sa to rozotiera :|
-
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
maji ho v bohemce... cena je taky v pohode...
vazne o nem uvazuju...
jen by me zajimalo, jak je na tom v porovnani se mym soucasnym Cooper Silentem...
-
No tie teploty co som ti pisal na IRC su take ako su...ono by bolo lepsie tu hodit teploty na takom mobile 2600+ :wink:
-
taxem ho dneska objednal... pristi tyden dam vedet, jak je na tom s chlazenim meho procaku...
-
Nevite o nakym poradny chladici na OC?
Spire me neuspokojuje a 7000CU ani Tower 112 se mi do skrine nevejde. Pri taktu jabkochleba 183x11,5 (2,1Ghz) 1,75V mi topi 55/68°C a to se mi moc nelibi, aby to jelo celej den na 55°C
-
Citace:
Původně odeslal AlesShi
vime, vodnik :lol: ..v computeru cislo 5/05 je na strane 61 reklamana na kompletn vodni chlazeni za 1700Kc+DPH ... ta reklama je firmy www.all-electronics.cz ...
...
tak sem to i nasel > http://obchod.all-electronics.cz/i6b...es&StrSort=UDI konkretne pak primo toto: http://obchod.all-electronics.cz/i6b...tem&stiid=7068 ...za ty prachy je to imho paradicka....
-
[quote="Warlord"]
Citace:
Původně odeslal AlesShi
vime, vodnik :lol: ..v computeru cislo 5/05 je na strane 61 reklamana na kompletn vodni chlazeni za 1700Kc+DPH ... ta reklama je firmy www.all-electronics.cz ...
...
Dik za radu. Mel bys v zasobe jeste nakou? Vodnika nechci :-)
-
Citace:
Původně odeslal AlesShi
Spire me neuspokojuje a 7000CU ani Tower 112 se mi do skrine nevejde. Pri taktu jabkochleba 183x11,5 (2,1Ghz) 1,75V mi topi 55/68°C a to se mi moc nelibi, aby to jelo celej den na 55°C
Nexus AXP-3200 + AC3 fan, TT SilentBoost, nějaký ThermalRight pasiv + fan...
-
Citace:
Původně odeslal Anduril
Citace:
Původně odeslal AlesShi
Nexus AXP-3200 + AC3 fan, TT SilentBoost, nějaký ThermalRight pasiv + fan...
Asi pudu do toho Nexuse. Puvodne jsem chtel Tower, pak by mi zustal i na A64, ale jeste skrin, to se mi moc nechce. Jeste v tejdnu koupim poradnou 8ku vetrak http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27108 a hodim ho na pasiv Spiru, pak mozna ten nexus, podle teplot.