chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate software ktery by dokazal (docasne) vypnout fan na grafikach geforce (fx5900). chtel bych ho vypinat jen nekdy, tak at to jde i zpatky zapinat :-) diky
Printable View
chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate software ktery by dokazal (docasne) vypnout fan na grafikach geforce (fx5900). chtel bych ho vypinat jen nekdy, tak at to jde i zpatky zapinat :-) diky
http://ftp.gainward.com/utility/expe...ertool_329.zipCitace:
Původně odeslal wincent
tohle mi tady doporucili ale me to nefunguje tak zkus to.
...GainWard ExpertTool nedokaze vypnut ventilator -> znizenie je mozne na 50% povodnych rpm
zkusil jsem to nainstalit, ale nikde nevidim regulaci otacek :-( jo a kdyz najedu na ikonu v trayi, tak to pise "exper tool - demo" co s tim nebo kde se regulujou ty otacky?
EDIT: doufam, ze to neni ta posledni volba, ktera nejde...
http://www.spiralpc.wz.cz/download/et.gif
...u mna to na 6600GT vyzera takto :wink:
http://i6or.szm.sk/temp/expertool.jpg
a zalozka FanSpeed Control vyzera nejak takto
http://i6or.szm.sk/temp/expertool2.JPG
tak to mi tam chybi zrovna to, co bych potreboval :-) no nic... budu muset ten vetrak na noc odpojit primo na karte... nebo si tam pripajim vypinac a je to :idea:
EDIT: snad nebude karte vadit, ze ten vetrak budu vypinat a zapinat za chodu, snad je tam jen trvaly vyvod s napetim.
no mi se neobjevi ani policko performance takze nic :-(
neexistuje jeste neco? podobneho? stacilo by mi tak 50% chlazeni ve 2d..
po nocich to je idelani zalezitost.v kompu mam vetsinu na 5v a grafika dela rachot jak prase,, :? i kdyz ticho je relativni,,pak bude hucet neco jineho ale to je fuk. takze neco jineho nez ten expert tool? je? ???
Je ale na starsich kartach to proste uz rozjet nejde, pokud to neni soft primo pro tvoji grafiku.
iGor cez toto si taktil alebo cez nieco ine? btw tie teploty tam ani ja nejak nevidim :-)
ja mam iplne stejne problemy :-) v noci chci sosat na netu, ale zaroven se chci trochu vyspat. grafika dela pekny kraval a nejde sundat ten zk... chladic. do mrazaku jsem to jeste nedaval.Citace:
Původně odeslal MeTaN
jo a kdyz jsem chladic odpojil, chladic byl horky jak prase a ukazovalo mi to teplotu 80 stupnu. to je ale blbost, uz jsem to resil jinde
...ee nataktovane to mam cez coolbits (ale aj tu sa da), tu regulaciu v ExpertTools taktiez nepouzivam (ale skusal som ju), kedze mam vymeneny chladic na GPU a regulujem rpm cez SpeedFan :wink:Citace:
Původně odeslal Yoyos
a co je dalsiho?rad zkusim... no fx5900 uz je starsi :-)Citace:
Původně odeslal Masster
Mam ozkouseno, rozchodit to nejde, ale prosim....SmartDoctor napr. ale ten primo vyzaduje Asus karty a i tam je dost vybiravy, pak jeste od Leadteku WinFox.Citace:
Původně odeslal wincent
ok, dik. otestuju to. grafiku mam asus, teda je to napsane na tistaku :-)Citace:
Původně odeslal Masster
Pokud nemas Ultru, tak na to rovnou zapomen. Ja mel taky Asus 5900 a bez sance.
Kurník mě se tam taky nezobrazí to políčko performance :evil: To už ale smrdí když to iGorovi de a má tu samou kartu co já a mě nic :evil: že by jiný ovladače ???
A je to tu zase...na tohle nemaji ovladace vliv.
heh mozno biosom. Inak ja mam taky prob ze ked taktem kartu napr. cez tento program o ktorom je rec a restartnem comp setko sa da na default neviete preco?
...njn ale ani bios by nemal mat, kedze Exp ma tu istu kartu a ten isty ako ja - dokonca na 100pro totozny (mnou upraveny bios z mojej karty) :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
Dík za fajn radu.Mam bios od iGora,takže v tom bych rozdíl neviděl.Kartu mam taky stejnou.Mohl bys mi prosím masstere sdělit čim to teda je?promiň ale děláš ze mě tupce,vim že v ovladačích se to regulovat nedá,jinej rozdíl než ovladače ale v našich kartách nevidim.Citace:
Původně odeslal Masster
Biosem, revizi karty asi tak v 99% pripadu, v 1% pripadu to muze byt cokoliv.
Exp: ...jako len pre istotu :arrow: nainstaloval si ten ExpertTool pomocou SETUP32.EXE alebo si len spustil z toho rozZIPovaneho adresara subor TBPANEL.EXE ???
...pokial to nenainstalujes, tak to nebudes mat aktivne :wink:
Heh,přeinstaloval sem ovladače a voalá,už to jede :-)Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
ehm... neviete mi poradit?
...s cim poradit ??? preco to nenataktujes cez coolbits alebo RivaTuner ??? tam by to malo byt OK 8-)Citace:
Původně odeslal Yoyos