Printable View
No s PCI grafikami nemam moc skusenosti ale povedal by som ze ak ich 3DMark podporuje mas zle drivery ale je mozne ze 3DMark vyzduje aby karta mala pristup do AGP memory co u PCI nie je mozne ale to ze nevidi ramku na karte je chyba bud biosu karty alebo driverov alebo ich nekompatibility navzajom pripadne s niakym inym relevantnym komponentom si operacnym systemom je to vec pokus omyl ale na tvojom mieste bych si zohnal najnovsi bios (pre VGA) a nove detonatory pripadne skus iny OS.
ta deska ma integrovanou grafarnu AGP tusim.mas ji vypnutou ??? teda zakazanou v biosu ???
No co vím, tak gdyby ji neměl vyplou, tak by mu ta v pci nefungovala, alespoň to tak bejvá většinou u zvukovek. Já jsem měl ASUS v3000ZX riva 128 8MB a 3dmark2000 fungoval. Ale jak se zminoval juzko, muze to byt tim, že je přes pci.
dej si do kompu s AGP grafarnou jeste PCI grafarnu a muzes jet dud na tu nebo na tu ;)Citace:
Původně odeslal Mil17
Ujisti se, ze na 100% jedes z grafiky v PCI, nainstaluj nejaky novejsi detonatory a neni proc by to nemelo jet ;)
teda s nVIDIEMA moc zkusenosti nemam, ale tusim, ze jsem zahlidl v Detonatorech nastaveni velikosti pameti pro PCI grafiky a defaultne tam bylo tusim snad 5MB, zkus se tam mrknout ...
jak rikam, ale bylo to jen letmo
jo to by mohlo byt timCitace:
Původně odeslal zap
Strejda ma podobnou zakladku ale s VIA chipsetem a má též integrovanou grafiku agp a na desce ma v pci slotu(agp chybí) zapnutou Rivu tnt 64 32MB ram a 3dmark2000(myslim ze mel 900 nebo 1200 bodu s amd k-6 550mhz a 256mb ram) mu fici v poho takze v s temi pci sloty by nemel byt problem.
;-)..